Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrootować bluestacks oraz jak updatować SuperSu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SuperSU aktualizujesz przez Google Play.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

żeby nie robić nowego tematu mam pytanie bo niby zrootowałem bluestack ale gdy wchodze w jakąś grę otwieram game killera to nie wyszukuje mi wartości wybiorę jaką wartość to jest 0 wyników nwm czy coś źle zrobiłem mam Superuser w terminal emulator mi wykrywa że mam roota root checker też wykrywa że mam oraz mam zainstalowane Nova launcher busybox free czy coś jeszcze jest potrzebne żeby działał?

PS: jeszcze powiem że tym sposobem zrotoowałem

https://www.youtube.com/watch?v=hE-iKzmLHYU
Opublikowano

żeby nie robić nowego tematu mam pytanie bo niby zrootowałem bluestack ale gdy wchodze w jakąś grę otwieram game killera to nie wyszukuje mi wartości wybiorę jaką wartość to jest 0 wyników nwm czy coś źle zrobiłem mam Superuser w terminal emulator mi wykrywa że mam roota root checker też wykrywa że mam oraz mam zainstalowane Nova launcher busybox free czy coś jeszcze jest potrzebne żeby działał?

PS: jeszcze powiem że tym sposobem zrotoowałem

https://www.youtube.com/watch?v=hE-iKzmLHYU

Nie zadziała, ponieważ Game Killer szuka w określonych folderach charakterystycznych dla androida, których nie ma na WP. Krótko mówiąc - nie będzie działać.

Opublikowano

Nie zadziała, ponieważ Game Killer szuka w określonych folderach charakterystycznych dla androida, których nie ma na WP. Krótko mówiąc - nie będzie działać.

a są jakieś inne programy na androida co działają podobnie do gamekillera?

Opublikowano

a są jakieś inne programy na androida co działają podobnie do gamekillera?

Tak, ale działają na tej samej zasadzie (?). Są zmodyfikowane wersje gier - polecam ich używać w tym przypadku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...