Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

ostatnio uzywam tego skryptu na normalach Katarina, The Sinister Blade tak poprostu dla zabawy

i moze ktos mi wytłuamczyc jak najlepiej go uzywac

-czy zeby wykonac pelne kombo to wystarczy ze raz wcisne x i wskaze wroga, czy musze trzymac x cały czas?

-czy da sie w tym skrypcie ustawic zeby nie dało sie przerwac ulti katy czy musze korzystac z oddzielnego skryptu?

-czy sa jeszcze jakies dodatkowe skrypty dla katariny które jeszcze bardziej jej pomogą?

-czasem uda sie wskoczyc z pelnym kombo w całą grupe przeciwników kata zabija wtedy wszystkich jak szalona przeskakuje gdzie sie da tak ze w ciagu 2s jest penta a czasem kompletnie jej to nie wyjdzie, czy jest jakas regula na to zeby czesciej tak robila? bo zadko tak jej to wychodzi.

Moze głupie pytania ale nie kozystam z Bola tylko czasem na normalach zeby sie pobawic.

Opublikowano

uhm  to ja moze  dodam od siebie :

- Katarina moze skrocic czas odnowienia o 15 sek wszystkich umiejetnosci jesli asystuje lub zabije wiec kluczem do drugiego ulti jest zabicie kogos

- Najlepiej wskakiwac gdy skrypt ci podpowiada ze mozesz zabic kogos ale tak aby bylo ponizej 1 sekundy wtedy nie maja czasu aby uciec zazwyczaj

W skrócie w late game wyglada to tak ze krazysz do okola wrogow i czekaz az twoja druzyna zostawi kogos na wystarczajaco niskim poziomei zycia abys go ubil wtedy podbiegasz wciskasz  i trzymasz spacje a twoja katarina robi pente najlepiej aby nikt nie mial crowd controla w przeciwnej druzynie  bo ulti przerwane

Jest tez druga mozliwosc  kupujesz zhonye wskakuejsz w wrogów i uzywasz zhonyi  wszyscy z automatu rzuca swoje ulti crowd controle itp a gdy zhonyia przestaje dzialac  odpalasz combo i gotowe , wszystko zalezy od przeciwnej druzyny , jesli sa ogarnieci to nic nie zdzialasz w pojedynke   ale jesli  druga druzyna to  papiery  to mozna bez problemu robic solo penty  mam kate od tygodnia i z tym skryptem wyłapałem ok  8 penta kill  co jest rewelacją bo wczesniej mialem tylko dwa pentakille  w całej mojej histori

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

wezme do siebie twoje rady dzieki, gdy pierwszy raz gralem z tym skryptem to wlasnie jakies papiery mi sie trafily i zrobilem w jednej grze solo dwie penty i gre skonczylem ze statami 26/0

u mnie skrypt pokazuje ze mam combo pod x harras pod t farma pod z.

Opublikowano

najlepiej wcisnac spacje i trzymac mi sie tez czasami trafilo ze przerwalem ulta z wlasnej glupoty  , ale combo faktycznie lepiej sie sprawdza po spacja ze wzgledu na latwy dostep i trudno w spacje nie trafic :)  bot chyba niema opcji   o ktora pytasz bo to by blokowalo calkowicie ingerencje uzytkownika  a lepiej meic jednak kontrole 

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

czyli musze trzymac palce na wodzy, niby jest skrypt na to ale jak mówisz lepiej miec kontrole.

polcisz jeszcze jakies skrypty które wspomoga katarine lub ogólna gre?

Opublikowano

ogólna gra : evadeee - unikanei skili i pokazuje gdzie poelca skillshoty  , przydaje sie czasmi chodz nie jest perfekt , minimap hack - powiekszenie a raczej manipulacja nim   dobrze widac  cala linie  i warda nie stawiaj w krzakach tylko obok turreta  abys mogl uzyc e na nim i nikt cien ie zgankuje oraz w opcjach farmienai wylacz uzywanie E  bo to jest bez sensu 

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

evadee uzywam działa bardzo dobrze ale gubi sie troche w bardziej kontaktowych sytuacjach, ale mimo to skrypt jest mega dobry nie raz ocalil mi skóre, do uceczek przed gankami uzywam G (stawia warda i odrazu e do niego) dlatego nigdy nie stawiam wardów tylko je trzymam, dzieki za rady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...