Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpowszechnianie trainera do fify world

K4P3C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Załóżmy ,że udało mi się zrobić trainera do fify world,wszystko działa itd i jeżeli bym go sprzedawał to mógłbym zostać jakoś ukarany ze strony ea?Groziłyby mi jakieś problemy z prawem czy coś?

Proszę,tylko nie spamujcie na pw,bo nie napisałem że takiego trainera zrobiłem,to było tylko założenie,bo na zagranicznym forum tego nie napisałem i taki spam na pw ,że szok :D A odpowiedzi nie dostałem,tak więc liczę na was.

Bez zbędnych postów.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Na pierwsze pytanie: Praktycznie nie.

Znaczy zależy od tego ile tego sprzedasz, i jak to wpłynie na grę. Może się okazać, że EA zacznie się tym interesować, i może mieć coś do Ciebie.

btw jakieś funkcje możesz wymienić?

Opublikowano

Tak, FBI by ci się wjebało na chate, a potem to 25 lat w kryminale.

PS: sprawdzone info

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Jeśli byś go sprzedał, to taki program nie byłby już Twój, a wątpię, że o to Ci chodzi. 

Możesz sprzedać licencję na używanie go, z zaznaczeniem, że nadal program, jego kod pozostaje Twoją własnością.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Chodzi mi o trainera jak do fut 14,tylko takiego,który zarabia coinsy w worldzie.

Np.: taki twórca tego trainera do 14(pandazor?) jeżeli go sprzedaje to możliwe ,że mogą go za to jakoś ukarać?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Chodzi mi o trainera jak do fut 14,tylko takiego,który zarabia coinsy w worldzie.

Np.: taki twórca tego trainera do 14(pandazor?) jeżeli go sprzedaje to możliwe ,że mogą go za to jakoś ukarać?

Jeśli autor otrzymuje z tytułu takiej sprzedaży stałe środki, a nie prowadzi działalności gospodarczej i tym samym nie odprowadza podatków od dochodu to po jakimś czasie, jeśli autora-dystrybutora namierzą będzie miał zapewne problemy z Urzędem Skarbowym.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...