Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UxanCraft.pl

ZwIIaD_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyy czego ty tu oczekujesz, pisząc ref?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

yyy czego ty tu oczekujesz, pisząc ref?

Oczekuję odświeżenia tematu aby ukazał się mój avatar z nazwą tematu pod którym jest mój zajebisty nick a następnie można wejść na ten temat bez szukania ;)

@topic

Nowy moderator Vesslin3

585571426179277855228.png

Opublikowano

Bo to drop diamentow ;D

Wszystkie rudy sa wykopane normalnie rudy.

Diamenty dla utrudnienia są pozyskiwane z stone :D //Vesslin3

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

LOL 0.01%? Oszaleliście? Już na skkfie jest większy i jest podawany w liczbach dziesiętnych, nie setnych. Na 100% nie zagram!

Anime.png

Opublikowano

LOL 0.01%? Oszaleliście? Już na skkfie jest większy i jest podawany w liczbach dziesiętnych, nie setnych. Na 100% nie zagram!

Zobaczymy , moze zmniejszymy narazei to serwer budujemy , mape pluginy wgrywamy nie zawracajcie du** o drop diaxow... To sie wszystko moze zmienic...

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

Zobaczymy , moze zmniejszymy narazei to serwer budujemy , mape pluginy wgrywamy nie zawracajcie du** o drop diaxow... To sie wszystko moze zmienic...

"zmniejszymy" Coś ci się dzieję? Co wy chcecie dać 0,001%? Zagraj sobie na twoim serwerze, 3 diaxy w 1 dzień tylko bd. miał.

Anime.png

Opublikowano

"zmniejszymy" Coś ci się dzieję? Co wy chcecie dać 0,001%? Zagraj sobie na twoim serwerze, 3 diaxy w 1 dzień tylko bd. miał.

Ty odrazu , chcesz miec caly stack w jeden dzien?

Powiekszymy to!! :D literowka mi sie tam wkradla...Spokojnie to tylko zapowiedz , sie wszystko zmieni , przedyskutuje to z zwiadem i postaramy sie to zwiekszyc.

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

Kiedy będzie start? :D

Aktualnie pracujemy nad plikami oświadczam mapa nawet nie została zaczęta ( szukamy budowniczych ) więc start nie wiadomy ale możliwe że do końca tego miesiąca dlatego że czekamy na aktualizacje plugina.

Opublikowano

Ha, dobre w prezentacji "autorskie pluginy i skrypty" a tu widzę że Zwiad czeka na aktualizację pluginu, dobry bajer na przyciągnie graczy ;)

Opublikowano

Nie mogę się doczekać :P

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Mogę wam pomóc jako technik! Mogę wam wspomóc w sprawie ts3. Więcej informacji na ts3: pogadaj.net:1337

Nazwa: Drake

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

! NOWY MODERATOR !

melon090

! CZY CHCECIE !

Czy chcecie coś w stylu że dajecie w craftingu jakiś item który tworzy blok przez który można zdobyć ciekawe rzeczy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...