Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z telefonem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam problem otóz zablokowałem telefon tak gdyż źle wpisałem wzór wiele razy i teraz mam mejla i tu jest problem nie pamietam hasla a jak zmieniam je na kompie to mi to nowe nie dziala 

co poradzicie ? 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

osobiście wolałbym nie ale nie da sie czegoś zrobić nie da sie sprawdzić zmian hasła na poczcie >? 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie idz do salonu gdzie odblokują ci to bo możesz sam to zrobić wystarczy wysłać jakiś e-mail na swoją poczte co podawałeś go do tel . 

Moja siostra wysłała sobie tak i nie musiała płacić tych 80zł .

Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć jaki telefon posiadasz? 

@AV 

Możesz wgrać od nowa soft (System) i po sprawie lub wykonaj hard reset jak @Dragon33 napisał.

gb6bzOv.png

Opublikowano

próbuje ale mi sie nawet nie chce do tamtego stanu wejść 

link : 

http://www.hard-reset.com/huawei-ascend-y300-hard-reset.html

Spróbuj najpierw hard reset zrobić jeżeli nic się nie zmieniło to pozostaje ci wgranie softu. 

link :

http://forum.android.com.pl/f877/huawei-ascend-y300-root-bez-odblokowania-bootloadera-307637/

Tu jest problme bo nie da rady wejść na karte SD ani na pamieć wew. gdyż telefon jest zablokowany 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

A i jak nie wgrasz softu pomyślnie to możesz uwalić telefon całkiem więc wszystko robisz na własną odpowiedzialność dlatego odradziłbym ci jednak wgrywanie softu bo nie możesz sprawdzić jaki masz Bulid number a ta metoda wgrania softu działa tylko na B164,B166,B169,B171,B173,B174,B175,B176,B178.Więc na twoim miejscu wolałbym serwis.

@Edit To nie wiem czy można jeszcze jakimś innym "Sposobem" wgrać soft do Huawei'a.

gb6bzOv.png

Opublikowano

dziękuję wszystkim za pomoc udało mi sie zresetować wszystko chodź to drastyczne było to się udało dziękuję plusiki poleciały :3

Temat do zamknięcia :3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...