Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hakowanie kont/Stron Pomożesz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek odrazu napisze, że nie chce na to masowo ludzi nabierać. Tylko musze sprawdzić jedną osobę, będę wdzięczny za pomoc. Szukam skryptu ktory wrzuca sie na stronke(pod nazwą 21.php) np. mam 2 okienka do wpisywania (Login i Hasło) gdy ofiara nacisnie zaloguj, wysyla nam te dane na mojego maila ;)

------------------------------

Za pomoc leci lajk + 5 w profilu

------------------------------

I odrazu piszę, że za dobrze to ja się na tym nie znam:/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jak chcesz wrzucić na cudzą stronkę Twój skrypt bez dostępu do czyjegoś serwera?

Lepiej poczytaj o Kali Linux i Social Engineering Attack ;) Jak jesteś w stanie to ogarnąć to Ci się uda ;) 

Opublikowano

Raczej na tym forum nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie.

Cytat z kodeksu karnego.

Art. 287. § 1 kk. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis danych informatycznych,podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5
W przypadku phishingu w grę wchodzi odpowiedzialność za przestępstwo oszustwa komputerowego.

Opublikowano

x

Zamiast podanego w tutorialu hostingu weź tenx

Zamiast HTTrack'a użyj Teleport Pro.

Żeby pobrać pliki z opisu, wchodzisz na speedyshare ----> lista zmian -----> wybierasz z lewego menu Speedy Drive ----> pobierasz program -----> instalujesz -----> dajesz tam register -----> na twój email przychodzi darmowe konto premium na speedyshare.

Możesz się nim zalogować i pobrać pliki.

Nie pochwalam kradzieży i to nie moja sprawa co zrobisz z tym co ci teraz podałem. Robisz to na swoją odpowiedzialność.

@Edit

No widzisz jest to nielegalne, bo nawet @Why usunął treść z mojego posta. Więc nie radzę ci się bawić.

301ec7k.jpg

Zapraszam na audiobooki w moim profilu.

Opublikowano

Prosisz kogoś o zrobienie keyloggera? Temat został zgłoszony, dziękuję za uwagę.

Jak chcesz kogoś okradać, to najpierw wyjdź z piaskownicy, później naucz się html/php/css/html5/css4 ...

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

• 1 rok później...
Opublikowano

Co wy pitolicie? Jakie hakerstwo ? Weźcie sobie poczytajcie kto to "haker" - Skrypt wykonasz za pomocą php i html.. Polecam poradniki "Mirosława Zielenta" 

Opublikowano

Co wy pitolicie? Jakie hakerstwo ? Weźcie sobie poczytajcie kto to "haker" - Skrypt wykonasz za pomocą php i html.. Polecam poradniki "Mirosława Zielenta"

Nikt nie mówił nic o hakerstwie.

Nikt raczej nie będzie pomagał w kradzieży i oszustwie.

gamedevmania.com

Opublikowano

A ja z przyjemnością pomogę nie po to się pisało 'miliony' keyloggerów aby zniszczyć wielu, wielu, wielu użytkowników nie jakiego forum MPC i zmiażdżyć mego zacnego Lorda Makina no ale co tam życie...

Suma keyloggerów napisanych przez mnie jest niezliczona (czyli zero) ;)

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...