Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam permissi od zmieniania nazwy rang

Gość OneMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

abyś mógł zmieniać nazwę rangi musisz mieć możliwość edycji rangi czyli modify group power odpowiednie dla danej rangi oraz mieć podglad drzewa rang bez podgladu samych permisji. jesli nie wiesz o co mi chodzi daj znać.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

właśnie chciałbym się dowiedzieć jak mając zwykłe uprawnienia  dostaje od jednej osoby uprawnienia  typu S co pisze że ma 500

lub  wyższe V gdzie pisze że ma 600 wartości 

i przychodzi osoba z która lubi sobie na złość porobić akurat mi i mi je odbiera a ja za 1.2 dni jak kolega także admin pojawi się to ponownie mi daje ale  mówi ze nic nie poradzi bo oni się wzajemnie bardzo nie lubią i niema na to wpływu ?????

nadmieniam ze mało się znam na tesie ale może jeśli jest jakaś prosta możliwość to bym z niej skorzystał .

dziękuję za uwage

i mam nadzieje ze jest jakiś prosty sposób na ludzi złośliwych.

Popzdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...