Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survey.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Ostatnio miałem nudy więc pomyślałem, że zbuduje spawn na serwer survival. Poniżej są jego ss'y. Jeżeli ktoś będzie chciał, to go udostępnie.

wjuw6v.png

o0s4eu.png

el30pd.png

2ujsbyw.png

Jeżeli macie jakieś sugestie co powinienem dodać napiszcie w komentarzu.

Opublikowano

Dzięki za sugestię, jednak mi osobiście takie oświetlenie się nie podoba. W przyszłości spawn będzie bardziej miał wokoło siebie więcej budynków.

Opublikowano

Struktura budowli jest dobra. Lecz strasznie mała. Jak dla mnie to powinno być 5x większe, wtedy jest efekt. Dodaj więcej budynków naokoło spawnu i będzie lepiej :)

Opublikowano

Dla mnie ten spraw jest za prosty. Powinien zostac czyms urozmaicony.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Witam! Spawn jest rewelacyjny! Bardzo prosty i schludny. Takiego szukałem :) Tylko proszę o jedno daj link do pobrania.

Nie krytukuj czegoś , czego nie rozumiesz...

Opublikowano

Spawn na oko zrobiony w max 2h. Jest kompletnie bez pomyslu. Bryla nie trzsymajaca sie kupy. Nadalby sie na jakis slaby Survival. NIestety teraz trzeba sie postarac zeby zrobic cos dobrego

Opublikowano

Prosty to on jest na pewno. Ale czy autorowi zabrało 2 godziny aby go wykonać to nie, wiem... niektórzy różnie pracują nie należy od razu sugerować, że coś na odwal zrobione.  Tym niemniej survival to dobry pomysł. Trzeba tam dołożyć parę rzeczy aby było git...

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogólnie to spawn wygląda świetnie, jednak jest strasznie mały. Mogłeś to robić w trochę większej skali.

Opublikowano

Jak osoby wyżej wspomniały. JEst całkiem fajny, tylko troszke za mały. Mógłbyś go zrobic większego to byłoby miodnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...