Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zilean.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens bo ma dostac reworka. Do czasu kiedy jeszcze nie dostak to moim zdaniem jest zbyt papierowy. Taka syndra ahri czy nawet lulu bez problemu by go zniszczyla

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

To już zależy od poziomu racza , Zilean jest szybką postacią , jeżeli będziesz grał szybko , agresywnie to wygrasz z każdym , śmiech śmiechem papierowy , ale dmg z bomby ma ,  a przecież skill w zmniejsza cooldown i Q możesz użyc 2x  , nienawidzę Zileana na linii przeciw mnie , jest tak irytujący , ani go dogonić za sprawą jego speeda , bijesz go , włącza ulti znów full hp , nim go znowu zjedziesz , znowu ma ulti , jeszcze jak pójdzie w build rod of ages , relaya , 40% cooldowna to siemano :D

Opublikowano

Zilean jest bardzo zabawnym champem, bardzo trudny do opanowania i bardzo irytujący do gry przeciwko, póki ma manę ta cholera może ci zadać gigantyczny DMG.

Z resztą, ten filmik wyraźnie obrazuje dlaczego jest wkurzający do gry przeciwko niemu :D.

Opublikowano

Zilean jak dla mnie jest nie na tą metę. np. jakiś ad na midzie by go spokojnie rozwalił czy też ap. Bardziej daje rade na supporcie gdzie daje speeda.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

powiem, że ma poke ale nie ma jak zabić

Taki freezer. Trzyma linię i Ty i enemy farmicie. Nie ma jak zgankować innej lini, nie ma jak zabić. No bo co? robisz full combo puszczasz 2 bomby i tyle?

jak mówię, trzymasz linię pasywnie i tyle ;]

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...