Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Władca Pierscieni

mgame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Od pewnego czasu chciałbym stworzyc swój własny serwer minecraft, ale nie taki zwykły jakich jest już sporo. Tylko z klimatem. A tak dokładniej to w klimatach Władcy pierscieni lub Hobbita. Mapa rozciagała by się na mapie 10000 na 10000 kratek i znajdowały by sie na niej wszystkie znane krainy wchodzące w skład śródziemia. Oczywiście nie budowalibyśmy ich w jakichś dużych szczegółach lecz znajdowały by sie tam najpopularniejsze budowle dla danego miejsca. Podsumuwując do mpracy potrzebuje min. 2 dobrych budowniczych, którzy znaja sie na tematyce Lotr, 1 osobe, która dobrze zna sie na pluginach i zna takie, które pasowałyby do tematyki serwera np. na początku gry podział na rasy (ludzi, elfy, orki, krasnoludy). To tyle z mojej strony i zapewniam, że nie zrezygnuje z tworzenia tego serwera jak to było juz w wielu innych przypadkach kiedy po miesiącu wszystko sie znudziło i wszyscy zaprzestali pracy. Aha jeszcze jedna rzecz zgłoszenia na serwer wysyłajcie na adres e-mail: [email protected]

z takimi informacjami: wiek, nick w minecraft, czym chciałbyś się zajmować na serwie, pare słów o sobie, w przypadku budowniczego przydałaby się mapka z jakimś dziełem, które sie juz kiedyś wybudowało (od biedy mozna wysłać pare zdjęć lub filmik). Z mojej strony tyle i mam nadzieje, że obdarzycie ten plan wielkim zainteresowaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...