Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę odpalić gry..

Zuzia12611

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam Windowsa 8 i co tydzień wyłącza mi się komputer oraz aktualizuje. Wczoraj tak się stało. Kiedy chciałam włączyć Lola wyskoczył mi taki komunikat: Nie można połączyć się z serwerem HTTP. Proszę sprawdzić, czy połączenie internetowe jest aktywne i czy firewall nie blokuje dostępu.

Przeinstalowałam Lola i znów to samo.. Popatrzałam na innych tematy, gdzie pisali, aby przenieść folder do dysku D.. Zrobiłam tak i kiedy uruchamiam grę pojawia mi się ikonka League of Legends, a następnie wyskakuje, że Program PVP.net Patcher Kernel nie odpowiada.. O co chodzi?? Pomóżcie!

Opublikowano

To moze:

Klik prawym na lol.launcher>właściwości>zgodność>wybierz swój system oraz zaznacz na dole uruchom ten program jako administrator>zastosuj>ok

Opublikowano

Nic się nie dzieje :( zapory mam wyłączone, a jak wyłączyć pracuj w trybie offline? Tak wiem jest nie ogar xD Ale nie mam czegoś takiego Plik/pracuj w trybie offline.. Mam tam tylko :

Pełny ekran

Zapisz jako

Znajdź na tej stronie 

Sugerowane wirtyny

Przeglądanie przy użyciu kursora.

Nawet nie wiem czy ja w to w ogóle wchodzę xD (w górnym prawym rogu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...