Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kassadin - Dalej kosi?

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się nad kupnem kassadina. Dalej kosi? Czy nadal jest możliwe zrobienie xPeke? (Oczywiście w teorii) Nadal można robić nim jakieś tego typu rzeczy? Słyszałem, że teraz to jest postać bardziej pod mane. Na czym polegał patch zmieniający go? Jaki był przedtem jaki teraz, jakie zmiany zostały przeprowadzone? Nie grałem nim przed patchem.

Opublikowano

Przed patchem byl silence z q , dzieki ktoremu zrobiles combo i uciekles z takim samym hp. Teraz tarcza zamaist silence
W miejszy DMG
E teraz masz tylko 1 uderzenie ulepszona , przed patchem bylo pare sekund. Ale zwracanie many jest wieksze
Ult 3 teleportacja kosztuje az 1200many.... ale jest on bardzo czesto za to.
Sporo przelicznikow teraz na mane , zmiejszone ap , brak silence. Moim zdaniem juz sie nie oplaca grac Kasasidinem , ale to moje zdanie.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Ludzie piszą usless hmmm dziwne , wiadomo że da się odczuć brak silencu , ale ta postać wciąż przy dobrym buildzie jest masakryczna 

Rabbadon Zhonya Lich bane rod of ages x2 i jest miazga ;p

Opublikowano

Kassadin teraz jest slabsza postacia ale nadal kosi jezeli ma odpowiedniego przeciwnika. Teraz brak uciszenia no trudno jest. Dziwne ze dostal nerda pare tyg przed reworkiem. Wreszcie rito pomyslalo. Ja zwrocilem ta postac. Rzadko ja widze i wgl na niego banow nie ma :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Dobry jest dalej, brak silencu ale to nic, w przywraca mane i zadaje tam troszke dmg, troche bez sensu nerf na w, ulti nie ma przeliczników ale jak walniesz za 3 razem to wezmnie spokojnie 400. Nie jest jakiś op co był wcześniej ale ugrać się da, zbudujesz go pod ap z odrobiną many to kosi.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

bez sensu go znerfili i tyle gdyby nie to mógłbyś go sobie kupić

Opublikowano

bez sensu go znerfili i tyle gdyby nie to mógłbyś go sobie kupić

No troche bez sensu ale kupisz, RoA, Lichbane i rabadona + jeszcze Archangel Staff i masz już big dmg, nie robi już tyle dmg co wcześniej ale w 30 minucie już ma dmg.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Widzialem wczoraj na soloq , bylo wyrownanie vs fizz , ale w late kassa kosil.

Opublikowano

Jak patrze na to co piszecie, to mnie sraka ciśnie. Dzisiaj kupiłem kassadina, jest nawet lepszy niż przed nerfem. Tutaj dowód

1397936266-U1047659.jpg

Tak, niezły lose streak, nie pytajcie, bo w każdej rundzie dzisiaj miałem co najmniej jednego afka...

Kassadin nadal jest OP, tylko teraz po nerfie, wymaga SKILLA.

Podsumowując :

Według mnie jest nawet lepszy, tylko wymaga ogarnięcia.

Tak tak, staty nie najlepsze, ale gram nim pierwszy raz po nerfie, i gra mi się o wiele lepiej, niż przed, chociaż silence mógł zostać.

Dzisiaj nim carrowałem dwie gry, ugrasz early = zajebiste late = kosa, po prostu kosa. Mówię, dla mnie jest nawet lepszy.

Aa, i ktoś tam napisał że ult 3 teleportacja 1200 many = gówno prawda.

75 many, ~250 many, ~600 many ~1200 many dalej nie wiem, bo nie tepam więcej razy niż 4.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jak patrze na to co piszecie, to mnie sraka ciśnie. Dzisiaj kupiłem kassadina, jest nawet lepszy niż przed nerfem. Tutaj dowód

1397936266-U1047659.jpg

Tak, niezły lose streak, nie pytajcie, bo w każdej rundzie dzisiaj miałem co najmniej jednego afka...

Kassadin nadal jest OP, tylko teraz po nerfie, wymaga SKILLA.

Podsumowując :

Według mnie jest nawet lepszy, tylko wymaga ogarnięcia.

Tak tak, staty nie najlepsze, ale gram nim pierwszy raz po nerfie, i gra mi się o wiele lepiej, niż przed, chociaż silence mógł zostać.

Dzisiaj nim carrowałem dwie gry, ugrasz early = zajebiste late = kosa, po prostu kosa. Mówię, dla mnie jest nawet lepszy.

Aa, i ktoś tam napisał że ult 3 teleportacja 1200 many = gówno prawda.

75 many, ~250 many, ~600 many ~1200 many dalej nie wiem, bo nie tepam więcej razy niż 4.

LOL, 3/4 przegrane, zamazałeś na dodatek... Kupiłeś go dzisiaj i wiesz jak się nim grał przed nerfem? wtf?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Powiem tak, na PBE już widnieje buff dla niego, z tego co słyszałem jest możliwe że już 22 Kwietnia będzie wprowadzony patch 4.6 który najpewniej zawiera mocnego buffa dla niego.

Opublikowano

Slaby jest nawet jak na lcsach go pickneli to nie gral pod dmg tylko w tanka omen i te sprawy . Juz nie ma dmg, brak slience. Jeszcze latwiej zgnoic go na linii wiec nie moze roamowac. Nie wysnowbolluje sie i gowno zrobi. To jes shit nie champ, ale juz go buffuja na pbe jest patch

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...