Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy To Prawda? Wszystko O Własnym Clijencie

gtahoster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy to prawda, że za zrobienie własnego clijenta można dostać kare a od PL metina czy to tylko baśnie??

DAJ MI TEGO -- nie bądz żyła z góry thx :)

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

A dziś z ciekawości wszedłem na AvalonMt2 patrze a oni maja własnego clijenta a skoro jest zakazany to czemu oni zrobili. Może wcale nie jest zakazany??

DAJ MI TEGO -- nie bądz żyła z góry thx :)

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

A dziś z ciekawości wszedłem na AvalonMt2 patrze a oni maja własnego clijenta a skoro jest zakazany to czemu oni zrobili. Może wcale nie jest zakazany??

Słuchaj pawda jest taka, że Metin2 ma też zakaz rozpowszechniania, edycji, klientów itp... Granie na privach jest zakazane. Np ściągasz metka z 2008 roku wklejasz tam spolszczenie to pogwałcasz prawo... Longju99, ChunjoMt2 też mają swoje klienty. Może nie wiedzą że za to można do kicia iść...

Opublikowano

Ta, ale edytując (tak insomnia raczej robi) chińskiego clienta to wtedy GF nie będzie sie srał tylko Ymir który sobie raczej odpuści.

Opublikowano

4.5. Korzystanie z oprogramowania dla użytkownika

Gameforge przyznaje użytkownikowi – w odniesieniu do swoich ofert (włącznie z grami), do korzystania z których konieczne jest uprzednie zainstalowanie oprogramowania – obowiązujące przez okres obowiązywania rejestracji w Gameforge niewyłączne (zwykłe) prawo do instalowania i użytkowania oprogramowania dla użytkownika. Zezwala się użytkownikowi na powielanie oprogramowania tylko w zakresie, który jest konieczny do zgodnego z umową użytkowania. Każda forma wykorzystywania oprogramowania dla celów komercyjnych jest zabroniona. Wprowadzanie zmian w oprogramowaniu dla użytkowników oraz przetwarzanie powierzonych kodów programowych na inne formy (dekompilacja) oraz pozostałe sposoby pozyskiwania różnych etapów oprogramowania (reverse-engineering) są zabronione, o ile nie zezwala na nie prawo.

Pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...