Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lissandra-co o niej sadzicie?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolny escape system ma wg mnie, to przy bardziej mobilnych junglerach i miderach ma wg mnie problem. Ale ogólnie da się nią grać : )

Opublikowano

Mainowałem kiedyś nią , powiem ci że jest bardzo dobra , ale nie jest łatwa , to jest taka "szybka postać" musisz mieć szybkie reakcje używając skille no i jej ulti masz albo do unieruchomienia kogoś , albo dla siebie by być nieśmiertelnym przez moment . Bardzo przydatne ulti w teamfightach , jak robia barona czy cokolwiek , wchodzisz swoim skillem który cię przemieszcza unieruchamiasz wszystkich , a co dalej już od temamu twojego zależy , Zhonya + jej ulti wkurza trochę ;d

Opublikowano

Jej minusem jest to, że ma strasznie mały range, żeby coś zrobić to musi się wbić w środek.

Z Zhonyią to już jest lepiej ale imo w wymianach na early dragonach nie ma zbyt dużo do gadania

Opublikowano

No po to ma skill , którym łatwo może dojść do kogoś i wysypać wszystkie skille , zresztą mały range o czym mówicie? basic jest ok , Q przecież może męczyć kogoś , a jak już trochę kogoś zjedzie , teleportnie się za pomocą skilla użyje resztę i do widzenia , to już zależy z jakiej perspektywy patrzymy ;p

Opublikowano

Lissandra:

+

Dobre Combo

Wolny ale solidny escape

Posiada stuna

-

Mały range

Wolny ale solidny escape

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

nie pitolcie głupot, dobra jest.

Jungler wbija, odsuń się lekko, zyskasz na czasie i uciekasz z W czy tam E.

AoE stun, z ładnym DMG. Q pięknie harrasuje, nie kosztuje dużo a robi dużo (masło maślane ...)

Ulti miazga, na 6lvl banalne FB na combo.

W TF niszczy od 6lvla, adc na combo, Aoe stuny OP ult.

4 albo 5sekund zhonyi (zhonya + ult)

Ogółem OP, dzisiaj kupuję ;P (zawsze gam nią po 10-20 meczy jak jest darmowa. genialny champion)

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...