Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

znowu blue ss ... za pomoc 2x limit like

Ni0sz3K

Pytanie

Opublikowano

witam,

Pare miesięcy temu zaczął wyskakiwać blue screen problemem była temperatura, odkręciłem boczną część kompa i tak mam do teraz bo bs zniknął. Wczoraj zainstalowałem i ściągnąłem cs go ( nwm czy ma to związek ) i rano grałem chwilę wszystko git a potem zagrałem runde w lola i nic, potem cs go i bs, potem znowu wchodze i bs....

Teraz mam pytania

1. Co może być teraz przyczyną blue screena?

2. Wszystkie aktualizacje windowsa zrobiłem, antywirem przeskanowałem dyski c,d,e nic nie znalazło, usunąłem stare gry/pliki itd, komputer przeczyścilem chusteczką i suszarką przedmuchałem, wyczyściłem kompa CCleanerem

3. Można jeszcze coś zrobić?

I główne pytanie co może być przyczyną blue screena ? !!!! Muszę potem zobaczyć czy tylko jest to w cs go. Temperatura kompa (procka) po włączeniu ~68 C potem wzrasta

ZA POMOC 2X DZIENNY LIMIT LIKE !!!!

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za wysoka temp procesora. Nałóż od nowa paste i przeczyść komputer z kurzu, w tym radiator od procesora.

Poza tym, obudowa powinna być zamknięta...

Opublikowano

W jakim miejscu jest radiator ? Mogę to sam zrobić ?

I mam jeszcze pytanie, dlaczego mam takie skoki temperatury? Gdy włączam kompa sprawdzam jest ~65, teraz gdy mam otwarego lola + przeglądarkę mam przykładowo 77C a najwięcej miałem 95C. Co się mogło stac, że zaczął znowu wyskakiwać blue screen ? Wszystko było dobrze do dzisiejszego ranka, co się mogło stać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...