Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 czy czekać na 15 ?

Vegant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam otóż problem czy opłaca się kupić FIFA 14 czy poczekać do 15 ?
Bo chciał bym pograć na bieżąco z innymi graczami bo większość na pewno przeniesie się na 15.
Może wie ktoś kiedy jest data premiery ? Oczywiście na PC.

Lubie tosty z serem i ketchupem

Opublikowano

Fifa 15 będzie za kilka miesięcy.. Jeśli chcę Ci się czekać to czekaj. Jeśli nie to kupuj 14.

Opublikowano

Jak z każdą fifą to pewnie tak koniec września... Zawsze alternatywe masz Fife World, tam masz sam Ultimate Team. Lepiej może zacznij właśnie od World i zobaczy czy się Tobie ten tryb spodoba. Moim zdaniem skoro nie kupiłeś do tej pory fify 14 to już poczekaj sobie do 15. Bo coraz więcej ludzi zaczyna właśnie grać w World.

Opublikowano

zagraj w fife world sam w nią nie gram ale wątpie czy jest sens kupowania 14 a 13 to juz wgl. w 13 ok. 20k aukcji w 14 250k po prostu lepiej zagrać za darmo w world niż później żałować jeśli spodoba ci się tryb ut w fifie world to później tzn. 26-29 wrzesień pewnie wyjdzie fifa 15.

Opublikowano

Ok dzięki za wszystkie rady.

Poczekam do 15 a w tym czasie pogram w World ;p

Lubie tosty z serem i ketchupem

Opublikowano

zagraj w fife world sam w nią nie gram ale wątpie czy jest sens kupowania 14 a 13 to juz wgl. w 13 ok. 20k aukcji w 14 250k po prostu lepiej zagrać za darmo w world niż później żałować jeśli spodoba ci się tryb ut w fifie world to później tzn. 26-29 wrzesień pewnie wyjdzie fifa 15.

nie wiesz nie znasz sie to sie nie wypowiadaj gram w fife 13 i wiem ile czego jest ;] oplaca sie graczy jak mrówek i wszystkiego po kolei 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...