Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam słuchawek max do 60 zł, może nawet 80 zł

Tengosccomakota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam mikrofon, stare słuchawki mi się już na amen zepsuły, mam 80 zł i chcę sobie jakieś słuchawki bez mikrofonu kupić, ewentualnie jak nie ma dobrych bez mikrofonu, albo są lepsze z mikrofonem w tej cenie co bez mikrofonu to nie pogardzę. A więc mój budżet to 80 zł, ale chcę te słuchawki do 60 zł kupić, a jak się nie znajdą takie to do 80 zł, ale wolał bym wydać 60 zł, albo 50 zł, pomożecie mi coś znaleźć ?

Opublikowano

Witajcie, mam mikrofon, stare słuchawki mi się już na amen zepsuły, mam 80 zł i chcę sobie jakieś słuchawki bez mikrofonu kupić, ewentualnie jak nie ma dobrych bez mikrofonu, albo są lepsze z mikrofonem w tej cenie co bez mikrofonu to nie pogardzę. A więc mój budżet to 80 zł, ale chcę te słuchawki do 60 zł kupić, a jak się nie znajdą takie to do 80 zł, ale wolał bym wydać 60 zł, albo 50 zł, pomożecie mi coś znaleźć ?

Superlux HD681

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tylko i wylacznie maxell retro dj, senki 201 to syf i na kazdym forum audio ci to powiedza, superluxy natomiast przekraczaja twoj budzet

Opublikowano

Macie może jeszcze jakieś propozycje ?  W Wtorek już idę po nowe słuchawki i chciałbym być 100% pewny co wybrać, podajcie mi jeszcze parę słuchawek i napiszcie mi coś o nich, kurczę muszę się wyrobić do Wtorku

Opublikowano

A nie możesz trochę więcej zainwestować?

Mam 80 zł, nie chciałbym wydawać za dużo na słuchawki, najlepiej gdybym wydał na nie 50 zł, ale pewnie będą słabe takie, noto do 80 zł niech będzie, albo podajcie mi słuchawki do 60 zł i do 80 zł i piszcie czy te są do 60 zł a te do 80 zł

Opublikowano

Kup Maxelle, do 80 zł nie znajdziesz lepszych słuchawek jeśli chodzi o nówki. W dodatku są bardzo podatne na modyfikacje w razie byś zapragnął innego brzmienia

Opublikowano
Moim zdaniem, uzbieraj sobie więcej i kup sobie porządne słuchawki a nie jakieś gówno...

Sądzisz że Superluxy 681 czy Maxell'e to gówno ? Pochwal się swoim sprzętem, zapewne to jakiś pseudo gamingowy chłam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...