Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest ten cały Bol [nie moge znaleźć tematu]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co wchodze na forum żeby coś poczytać o lolu wszędzie pisze problem z bolem itp 

Więc mam pare pytań 

1. Co to jest ten cały bol? Co on pomaga ?

2. Jest płatny ?

3. Jest jakiś duży temat o nim na tym forum info, strona, jak go uruchomić itp ?

4. Trzeba jakieś dodatki do niego ? skrypty itp ?

Jak coś mi przyjdzie do głowy dopisze :) 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

1. BoL - program, który pomaga nam wykonać kombo niczym azjata w 0,2 sekundy, farmić itp...

2. Jest wersja VIP ( płatna 10 $ / month ) i FREE ( ale są długie aktualizacje - ogólnie tylko dla cebulaków wersja  Kappa.png )

3. Strona: botoflegends.com . Uruchomienie jest dziecinne proste. Musisz posiadać konto na forum, po czym pobierasz BoLa stąd: http://www.botoflegends.com/download.php . Czekasz na aktualizacje i logujesz się danymi jakie masz na forum. Wklejasz interesujące Cie skrypty, a niektóre potrzebują oddzielnych bibliotek które dajesz do scripts -> common, a same skrypty do > scripts.

4. Dodatki - są, płatne skrypty b. dobre . np:

Tak w akcji sie prezentuje wszystko:

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1. BoL - program, który pomaga nam wykonać kombo niczym azjata w 0,2 sekundy, farmić itp...

2. Jest wersja VIP ( płatna 10 $ / month ) i FREE ( ale są długie aktualizacje - ogólnie tylko dla cebulaków wersja  Kappa.png )

3. Strona: botoflegends.com . Uruchomienie jest dziecinne proste. Musisz posiadać konto na forum, po czym pobierasz BoLa stąd: http://www.botoflegends.com/download.php . Czekasz na aktualizacje i logujesz się danymi jakie masz na forum. Wklejasz interesujące Cie skrypty, a niektóre potrzebują oddzielnych bibliotek które dajesz do scripts -> common, a same skrypty do > scripts.

A działa to teraz ?

bo mam ciągle 

4cm8wc.jpg

Plik w Appdata robiłem :/ i nic 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Co do Tego Evadee

To nawet jak będę stał w miejscu to nie trafi mnie ten grab czy ja muszę uciekać ?

Bo nie rozumiem :/

Opublikowano

Co do Tego Evadee

To nawet jak będę stał w miejscu to nie trafi mnie ten grab czy ja muszę uciekać ?

Bo nie rozumiem :/

Skrypt sam przechodzi Ci w miejsce, w którym nie zostaniesz złapany przez grab`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...