Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa world problem z prawą gałką

mateusz10754

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy mógł by mi ktoś pomóc. Nie działa mi prawa gałka w fifie world. Sprawdzalem i w innych działa tylko tutaj nie. Miał by ktoś pomysł jak ją skonfigurować lub coś innego ??/

Opublikowano

Jak wiesz ogólnie gry najlepiej współpracują z padami Xboxa 360 jaki iż z Fifa world też tak jest ja osobiście używam "360Ce"(Wypisz w google pobierz) też nie działała mi prawa gałka. Wystarczy ,że wrzucisz ten program do folderu z grą po czym włączasz go konfigurujesz pada i normlanie włączasz gre. Powodzenia spróbuj.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam. Po tej modulacji pada (Posiadam tracer scorpion) wszystko działa ale nie prawa gałka ;(  dodam jeszcze że program xpader który moduluje klawaiture na pada nie działa poprawnie w sensie kiedy przychodzi do przydzielania przycisków zawiesza się. Posiadam windows 8,1  ale to nie winna windowsa chyba. pomożę mi ktoś?

Metin2 prywatne serwery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...