Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona na Plikach Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy pliki terenzo mają już w sobie jakąś gotową stronę (chodzi mi tylko o rejestracje) jeżeli tak to jak ją włączyć ?

Jeżeli nie mają to czy wgl istnieje możliwość wgrania tej oto strony na priva hamachi  http://www.mpcforum.pl/topic/783546-strona-itemshop-calkowity-opis-by-derin/ jak tak to jak mam to wgrać . Wiem że tam jest opisane , ale nie bardzo rozumiem , ponieważ on te pliki ma na serwerze , a ja jak je mam wgrać ?

Za pomoc oczywiście rzucam 5 i Like.

Pozdrawiam.

Specjalista
Opublikowano

Nie ma.

Musisz sam wgrać.

pliki strony wrzucasz do 

usr/local/www/apatche22/data

edytujesz configi na swoje włączasz portmapa i będzie śmigać.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Specjalista
Opublikowano

nawet na hamachi masz ftp...

Pobierasz win scp czy co tam Ci pasuje.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ip,root,hasło do roota, port 22..

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Okej dodałem ten port 

http://scr.hu/1nds/yqmeb

jak go dodałem i próbowałem wejść na strone ładowała się jakieś 15min (załadowało się tylko tło) po czym wywaliło bład połaczenia , teraz od razu już wywala błąd połączenia. A w port mapie nawet nie pisze że jakiekolwiek dane zostały przesłane. Oczywiście wyłączyłem wszystkie programy które mogły by używać portu 80 .  Co mam zrobić ?

Dodam też że próbowałem zmienić port w /usr/local/etc/apache22/httpd.conf na 89 i dodałem go do port mapa ale i tak nie działa .

Opublikowano

Wiec coś w configach masz źle

Edit:

Sam kiedyś używałem tej strony i normalnie strona się wczytywała, jedynie to nie mogłem się zarejestrować, ale to już raczej była wina plików serwerowych.

Opublikowano

heh , gdybyś czytał moje posty to byś zauważył że robiłem wszystko z tut'a (na 100% tak jak na tut'cie) . Zauważył byś też ten cytat 

jak go dodałem i próbowałem wejść na strone ładowała się jakieś 15min (załadowało się tylko tło)

co oznacza że w configach mam dobrze bo na początku strona się ładowała. Czyli najprawdopodobniej coś jest z portem bo nawet na portmap'ie nie pisze że coś próbowało się łączyć , ale co jest źle? dlatego założyłem ten temat....

Opublikowano

W takim razie nie wiem. Próbowałem tylko pomóc.

U mnie też tak było, że strona tylko się ładowała i nic więcej.

Okazało się, że musiałem odblokować port 80.

Może u Cb coś jeszcze blokuje ten port? (nie wiem czy portmap to wykryje) GG, Skype czy coś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...