Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Napisze] Napisze do każdej postaci Skrypt BoL'a

Łysollo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zajmuje się LUA, jakiś już czas. W szczególności siedziałem z tym w Mt2. Robię swój serwer pisząc questy w języku LUA. Sam język nie jest trudny, ale do metina/bol'a są różnie używane funkcję. Oferuję napisanie skryptu do każdej postaci. xKontaktować się ze mną proszę poprzez GG/PW.

GG dostępne pod Avkiem.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Wykonasz dla mnie lepsze Evadeee, i jakiś pro skrypt do Cassiopei i Syndry?

A i autosmite taki ogarnięty też by się przydał.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Autosmite miał by smiteować, gdy potwór miałby ograniczoną ilość hp tak? Wszystkie informacje wypisz na GG/PW :]

87225705356827008866.png

Opublikowano

Pokaż jakiś przykładowy skrypt. Używasz callbacków z płatnego Prodiction?

Używam callbacków z samego języka lua :]

87225705356827008866.png

Opublikowano

Okej, mam zlecenie od Matiego. Jeżeli zrobię, a on się zgodzi by udzielić kawałek kodu do Whooping  Cass to na pewno coś tutaj wstawię.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Okej, mam zlecenie od Matiego. Jeżeli zrobię, a on się zgodzi by udzielić kawałek kodu do Whooping  Cass to na pewno coś tutaj wstawię.

nie rozumiem chcesz podrobic cass whooping

IQpyWN8.png

Opublikowano

@Podrobic? Nie podrobić a napisać swój z kilkoma usprawnieniami :)

I mam do tego prawo, bo nie wykorzystuje ani jednej z tamtego skryptu.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Tak, używasz callbacków z samego języka LUA do przewidywania ruchów  xD Życzę powodzenia w pisaniu nowego prediction liba.

Do metina piszę liby i questy (lua) więc nie będzie z tym problemu. Jeżeli Ty używasz wszystkiego gotowego, twoja sprawa. Ale wiesz, nie będę dyskutował z "Prosem w dziedzinie lua" W samym LUA siedzę już ponad 4lata. Moje stare konto dużo kiedyś świadczyło :(

to nazwij to mzoe inaczej skoro nie posiadasz source code'u?

Napisałem, że robię coś podobnego do Whooping cass. Więc jeszcze raczej tego nie nazwałem.

Na razie zamykam, zlecenia otworze je jak skończę prace.

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Up. A człowieku wiesz, że LUA to jeden jednolity język, nie skomplikowany w nauczeniu się? Po 2. Funkcje w Mt2, a LoL'u są niekiedy podobne :0 (Wiesz do czego można wykorzystać moduł w lua?)

"Czym stajesz się lepszy, większość Cię nie szanuje"

@Zapomniałem, że tu są znawcy *,* ... Dla nich są 2 języki lua :D

87225705356827008866.png

Opublikowano

Jeśli API BoL'a, którego używasz w praktycznie każdej linii kodu jest podobne do funkcji z MT2 to ciekawi mnie source Twoich "skryptów".

Opublikowano

@Up. Znawca Lua, powiadasz? Napisałem, że niekiedy są podobne funkcje. Ale zapomniałem, że kopiując  nie swoje tematy jak Ty, niczego się nie można nauczyć w praktyce.

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Up. Znawca Lua, powiadasz? Napisałem, że niekiedy są podobne funkcje. Ale zapomniałem, że kopiując  nie swoje tematy jak Ty, niczego się nie można nauczyć w praktyce.

hahahahhahahahah o kurwa nei moge z ciebie gosciu XDDDDDDD

IQpyWN8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...