Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Main

FoxOnSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest bardzo dobrym pickiem, pod niektóre kompozycje teamu nawet op. Pewnie ze wart mainowania tylko, ze na soloq moze byc lipa gdy nie będziesz mial zadnego knock upa poza twoim q. Według mnie i tak nadaje sie na lekkiego nerfa.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jest bardzo dobrym pickiem, pod niektóre kompozycje teamu nawet op. Pewnie ze wart mainowania tylko, ze na soloq moze byc lipa gdy nie będziesz mial zadnego knock upa poza twoim q. Według mnie i tak nadaje sie na lekkiego nerfa.

Często gdy pickuje Yasuo Team się pyta czy chcę pomocy np. Jungle Wukong/Supp Nami itp.

@ top

Opłaca się postać ma znakomity escape po minionach, dodatkowo tarczę i mocne early, jeżeli potrafisz wykorzystać potencjał postaci wygrasz prawie za każdym razem linię.

Wybijałem się nim z Golda do Platyny.

5350bec84c86d.png

Opublikowano

Całkiem zacna postać, jak zgrasz się z drużyną to wielka przewaga dla cb + Olbrzymi dmg, 2x crit strike. Niestety na niższych ligach bronze-gold prawie zawsze banowany, czasami nawet w platynie widać jak to banują o.O 

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Pewnie , że tak
-Tarcza z pasywy
-W sciana wszystkie aa block
-Tarcza again z ulta
-Mobilnosc przez E i speed
-Mocny ult 

-Krytyki masz statika i juz enemy jest ciezko ;p
Polecam mainowanie go ;)

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...