Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Restynid.pl - Grafika z Klienta.

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale moim zdaniem te napisy wgl nie pasują do tła :P

Nie każdy ma podobny gust , naszym zdaniem pasuje idealnie :)

Ale dziękuję za opinię.

Opublikowano

Lipa po całości, nawet nie potraficie dobrać czcionki do stylu.
Sądząc po przejściu gradientu i fazy wewnętrznej* napisu, myślę że znaleźliście gotowy styl i nałożyliście go na gotowe SS'y, może i miało by to swój efekt gdyby to było zrobione chociaż minimalnie umiejętnie.

Faza Wewnętrzna - w tłumaczeniu dla osoby która nie ma styczności z grafiką, jest to rozjaśnienie i przyciemnienie dodające efektu wypłukłości czy też efektu 3d.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Lipa po całości, nawet nie potraficie dobrać czcionki do stylu.

Sądząc po przejściu gradientu i fazy wewnętrznej* napisu, myślę że znaleźliście gotowy styl i nałożyliście go na gotowe SS'y, może i miało by to swój efekt gdyby to było zrobione chociaż minimalnie umiejętnie.

Faza Wewnętrzna - w tłumaczeniu dla osoby która nie ma styczności z grafiką, jest to rozjaśnienie i przyciemnienie dodające efektu wypłukłości czy też efektu 3d.

Twoja wypowiedź jest nic nie znacząca cała grafika waszego serwera mydli oczy. 

Opublikowano

Nie żeby coś, ale te napisy nie są zbyt czytelne.

Twoja wypowiedź jest nic nie znacząca cała grafika waszego serwera mydli oczy. 

Ale... Oni dają tylko screeny z gry.

@Edit

Te cytaty to jakieś żarty, czy Wy tak serio?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

W czcionce brakuje polskich znaków, jest nieczytelna. Wygląda tandetnie i tanio. Ciekawe jeszcze z jakiej gry zajumaliście obrazki.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

W czcionce brakuje polskich znaków, jest nieczytelna. Wygląda tandetnie i tanio. Ciekawe jeszcze z jakiej gry zajumaliście obrazki.

Opinie co do grafiki pozostawiam do oceniania grafiką . Także nie przyjmuje twojej wypowiedzi negatywnej bez uzasadnienia.

Opublikowano

Opinie co do grafiki pozostawiam do oceniania grafiką . Także nie przyjmuje twojej wypowiedzi negatywnej bez uzasadnienia.

Zachęcam w takim razie, cwaniaczku, do zagłębienia się w moją twórczość. Swoją drogą, warto uważac na lekcjach języka polskiego, bo celownik liczby mnogiej zawsze ma końcówkę "om" - pozostawić grafikom, a nie grafiką

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Zachęcam w takim razie, cwaniaczku, do zagłębienia się w moją twórczość. Swoją drogą, warto uważac na lekcjach języka polskiego, bo celownik liczby mnogiej zawsze ma końcówkę "om" - pozostawić grafikom, a nie grafiką

Cwaniaczku? Zmieniasz całkiem temat, nie jest to temat na dyskusje. Wypowiedziałeś  się, odpowiedzialem i dalej drążysz temat? Widze , że twój wiek a może intelekt nie jest na wysokim poziomie. Skoro nie potrafisz przyjąć tak małej krytyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...