Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Putty

Sar0k@z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kiedy chcę nadać sobie rangę Server Query przez putty wyskakuje mi okienko z takim napisem: Network error: Connection Refused

Co zrobić aby to okienko nie wyskakiwało, albo nadać sobie tą rangę bez putty? Limit like za pomoc.

Opublikowano

Nie chcę robić nowego tematu więc się jeszcze tutaj spytam. Mogę banować tylko na 2h. Na więcej nie mogę banować, ponieważ blokuje się przycisk "OK". Pomoże ktoś? ;)

Opublikowano

Nie chcę robić nowego tematu więc się jeszcze tutaj spytam. Mogę banować tylko na 2h. Na więcej nie mogę banować, ponieważ blokuje się przycisk "OK". Pomoże ktoś? ;)

ustaw na Perm

Wypróbuj program YaTQA.

tyle ze jako 1 raz sie loguje to musi dodac przez putty

@ a jak odpalasz program putty zazanczales TELNET ?

image.png

Opublikowano

Uprawnienie:

i_client_ban_max_bantime

ustaw na -1.

Opublikowano

W Putty zamiast SSH wybrałem Telnet. IP wpisałem takie jak było na filmie który oglądałem. Port tak samo. Drugi raz spróbowałem takie IP jakie mam na hostingu (coste.pl) i dalej było to samo.

Opublikowano

W Putty zamiast SSH wybrałem Telnet. IP wpisałem takie jak było na filmie który oglądałem. Port tak samo. Drugi raz spróbowałem takie IP jakie mam na hostingu (coste.pl) i dalej było to samo.

Jak posiadasz serwer na sloty, to nie możesz nadać sobie SAQ.

Musisz posiadać serwer który postawisz na jakiejś maszynie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...