Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Lolem na szkolnym laptopie

tamuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ostatnimi czasy zepsul mi sie moj komputer i mam szkolnego dela z win 7 i chcialem sobie pograc w lola nie moglem go sciagnonc jak to na tym laptopie wiec jak to zrobilem z wotem i wotem wzielem tylko launczer w folder i przez pen dive ale czy chce odpalic launczer lola to wyskakuje mi ze potrzebuje administratora niestety nie mam jak ogarnac admina tutaj dodam ze wot i wow mi normalnie dzialaja

Prosze o pomoc

Zgory dzieki

Opublikowano

Poprostu chce sobie w szkole pograc .... @top No co zrobisz nic nie zrobisz xD . Ale moge sie mylić weź cały folder bo pisałeś ze tylko launcher brałeś :O

post-392734-0-34792300-1397775249.jpeg

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

nie nie wzielem z szkoly poprostu mieszkam w norwegi i w szkole sredniej sie dostaje lapka na rok szkolny a mi sie okurat komp zepsul 

izn wzielem caly folder z kompa brata ale nie zpatchowany bo on nie gra tam byl launczer i pare plikow  ale bdy odpale lollaunczer to mi wywala ze potrzebuje administratora i nwm czy da sie jakos to obejsc bo w wotcie nie ma zadnego problemu

Opublikowano

No na pewno znikną :D ale to szkolny laptop i raczej takie operacje spiecjale nie wchodzą w gre, spróbuj wpisać login admin i hasło admin ^^

3449146330.png

Opublikowano

Albo spróbuj tak

Login:uczeń

Hasło:szkoła

Ja tak mam ;)

Trudne...

@

Daj formata, jak coś to możesz powiedzieć, że coś dziwnego się działo i po formacie przestało, albo zrób jeszcze backup jak coś i jak będziesz go oddawał to dasz backupa i git ;x

graphic.png

Opublikowano

to jest szkolny lapek nie ma cd roma  :P i jak go zformatuje to bd musial zaplacic kare 2500 koron wiec troche lipa

A skad mam wziansc haslo do admina :P

Dobra to jest bez sensu jak ogarnelem haslo do admina to i tak windows automatycznie zamyka launczer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...