Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konsola serwera na własnej stronie internetowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i mam do was pytanko: Jak wstawić konsole serwera mc na stronę internetową? Najlepiej skrypt do wklejenia, ale skrypty zrobione już w całości też mogą być. Zależy mi, aby była tam konfiguracja ustawień serwera. Z góry dziękuje :)

(Proszę nie pisać bezsensownych postów)

Opublikowano

No to ja Ci powiem, że to akurat widziałem, a gotowce też są, tylko, że nie do końca takie jak chcę, a ich przerabiane to masa czasu.

A i tutaj są tylko komendy (wpisywanie), a mi chodzi o zaimportowanie całej konsoli

Opublikowano

No ok, ale czy znasz gotowy skrypt. Bo akurat to, że RCON to Remote Console i, że za jego pomocą to się robi, to osoba która zajmuje się serwerami tak jak ja to wie. Poszukuje skryptu, bo nie bardzo dysponuje czasem na napisanie takiego skryptu.

Opublikowano

No ok, ale czy znasz gotowy skrypt. Bo akurat to, że RCON to Remote Console i, że za jego pomocą to się robi, to osoba która zajmuje się serwerami tak jak ja to wie. Poszukuje skryptu, bo nie bardzo dysponuje czasem na napisanie takiego skryptu.

Ta... Rocznik 2001 mówi za siebie. (Nie mam czasu! - Po prostu nie umiesz napisać). Zajmujesz się serwerami wysyłając za pewne SMS'y z komórki rodziców.

5 minut w google boli :/  Wgraj sobie plugin spacebukkit ...

Opublikowano

Eno takiego czegoś to sobie nie życzę. Mam własną maszynę. Pisze strony. A nazwę taką mam bo mi się podoba.\

I jeszcze jedno użytkowniku BrykietPL ja umiem to napisać, tylko aktualnie naprawdę brakuje mi czasu, oraz mam rozpoczęte kilka stron internetowych, które muszę w dosyć szybkim terminie przygotować

Ale za SpaceBukkit dzięki :)

Opublikowano

Wiesz na angielskich stronach szukałem i były gotowce(np. McMyAdmin 2 lub inne), ale każdy miał jakiś minus(jak nie było, żadnego, to albo nie ten system, lub jak w wypadku SpaceBukkit zbyt duże użycie procesora maszyny serwera). Więc napisałem tutaj, bo może ktoś zna jakiś fajny. Wiem, że na gotowca trudno trafić (Kiedyś szukałem ItemShop-u do minecraft, ale sttwierdziłem, że łatwiej go napisać niż zrobić). Także, jeżeli znasz jakiś dobry to poprosze, bo pisanie takiego skryptu może "chwilkę" potrwać. Ja potrzebuje go szybko, bo jeżeli czas bym miał to bym napisał.

Za wszelkie propozycje z góry dziękuje.

Opublikowano

Skoro każdy ma jakiś minut to napisz swój. Nikt specjalnie dla Ciebie nie będzie pisać skryptu. Po prostu napisz swój.

"Gotowca nikt Ci nie da..."

Opublikowano

A zresztą takie rzeczy obciążają serwer i ja np. nie widzę żadnego plusu z zastosowania tego.

Skoro nie masz czasu to po co się bierzesz za serwer do minecrafta?

Opublikowano

W temacie napisałem, że bezsensownych postów takich jak ten twój użytkowniku miklus nie pisać. Nie masz żadnego skryptu o jaki proszę, to nie pisz.

A jeżeli o czas chodzi to na serwer mam trochę czasu, a chwilowo pisze parę stron i nie zdążę ich wykonać na czas i po raz kolejny tłumaczę, że szukam po prostu ułatwienia.

Chodzi o coś takiego co działa przez RCON, a nie poboczne aplikacje

Opublikowano

Też kiedyś szukałem ale powiem ci tyle za darmo nie znajdziesz dobrego skryptu. Gdzieś na githubie była taka strona z konsolą i paroma bajerami, ale teraz nie mogę jej znaleźć. PS po co ci konsola na stronę?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

dzięki za pomoc, ale to jeszcze nie to ... :(

Chodzi o coś zaawansowanego i z ładną oprawą graficzną co korzysta z RCON. Coś jak Space Bukkit, tylko, że sam rcon, bo tam jest ten remote tool kit, a on no co tu ukrywać procesor to on przeciąża

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam, że dopiero teraz, ale wcześniej nie mogłem(i proszę moderacje, o to żebym nie dostał za to warna).

REFRESH

Prosiłbym o kod php przez RCON, lub coś podobnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...