Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Pokaż/usuń drzewa na 9.0

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juri please zrób cosik takiego żeby dało się prosto pobrać, bo z ruskiego maiłem 2 w szkole  :P

Trzeba napisać 20 postów po rusku, żeby widzieć linki. Ja niestety ruskiego nie znam.

Opublikowano

no niby działa ale straszny spadek fps u mnie nie masz nic innego np. ten z poprzedniej wersji z wyraźnymi smugami pocisku ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

no niby działa ale straszny spadek fps u mnie nie masz nic innego np. ten z poprzedniej wersji z wyraźnymi smugami pocisku ?

Jutro/Pozniej wstawie skoro tak bardzo chcecie...

Opublikowano

Jutro/Pozniej wstawie skoro tak bardzo chcecie... 
też czekam  :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Tak dokładnie duży spadek fps jak się całkiem wylączy dzewa:\ i Ogólnie ten mod zabiera fps ja straciłem 10 Tanten zwiekszał co był w wersji 8.11

Opublikowano

Dzięki  :D

ps. znasz jakiś zewnętrzny mod na bardziej wyraźne smugi ? byłbym wdzięczny :-)

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Pokaż/usuń drzewa na 9.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...