Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jakiś czas temu na mechaniku miałem dziwny bug: zabiłem gościa z bliska i wyskoczyło zabicie z dystansu 756. Jest to widoczne w statach i nie wiem, czy bana za to nie wyrwę....

@edit:

post-962895-0-56229900-1397759961_thumb.jpg

Opublikowano

Nie, niech zgadnę, wystrzeliłeś pocisk i ktoś Cię zabił a potem ten pocisk zabił wroga? :D

Pełno ludzi ma takiego bugowanego rangeda i nic z tego powodu nie mają. ;P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Co do najlepszej odpowiedzi. Nawet jesli by to nie byl bug, czyli przykladowo z g3a4 zabilbys na 320-350 metrow. Ustawilbys t a akcje wczesniej z kolega to i tak bys bana nie dostal. Mozesz miec na kazdej broni +300 metrow ina kazdym pistolecie +100m ^^

Opublikowano

Teoretycznie na Dalian Rush można zrobić 982m, ale żadna broń nie ma takiego zasięgu. Ja w pełnej akcji, bez kolegów (i tak ich nie mam) zrobiłem z MG36 328M I to 4x z rzędu. Z M82 mam 325 chyba x72 zrobione. Dalej nie poleci, bo znika pocisk #potwierdzoneinfo

Na snajperze mam 117m z 93r i nie było to jakieś duże wyzwanie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Wbij dystant 100-120 metrow ze scaterrguna, to jest hardcore. xD

Twardybot to zrobił. To jest hardcore, ale potem po wejściu w profil świecą ci kolorki

Opublikowano

Rowniez to mam. Bynajmniej profil jest ozdobiony tymi kołorkami. Znam osobnika, ktory na 89metrow zabil ze scatterguna ... Przypadkiem xD przypadkiem wystrzelil i akurat trafil w randoma na low hp . :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...