Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za bola sa bany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Skąd on wiedział czy grałeś na Bolu czy nie?

2. Może być ban

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Otóż tak na początku meczu napisał: ,, Nick thewrobel1996 na forum Poleci ban za bola'' Poczym płakał itd. Mówił że widać jak używam e plecami. 
Tylko ja mam skrypt na auto e nic więcej.
nigdzie nie miałem takiego nicku.

Opublikowano

Otóż tak na początku meczu napisał: ,, Nick thewrobel1996 na forum Poleci ban za bola'' Poczym płakał itd. Mówił że widać jak używam e plecami. 

Tylko ja mam skrypt na auto e nic więcej.

Co z tego?

To znaczy ,że grasz na bolu unskiledzie.

Tępić,nakurwiać takich jak wy. 

Życzę perma ,ale znająć RAJOD i tak ci nie dadzą ,bo muszą mieć milion dowodów.

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Grałem na tym niezliczoną ilość meczów i bana nie dostałem. Nie ma szans dostać za to bana, bo to nie ingeruje w pliki gry. To coś takiego jak te boty co były do Diablo II kiedyś, że to działa tak jakbyś Ty to klikał.

Opublikowano

Mogą Ci naskoczyć na sterczący chuj bo rito jest debilną firmą.

Największą bekę mam na ARAMie jak trafię Katarinę i odpale bola xDD. To jest instawin nieważne ile wrogowie mają CC bo i tak skaczesz jak murzyn z domu do domu kraść telewizory.

Opublikowano

To jest instawin nieważne ile wrogowie mają CC bo i tak skaczesz jak murzyn z domu do domu kraść telewizory.

O stary rozjebałeś mnie i poprawiłeś mi humor na dziś hahahahah.

Nie ma bana, no chyba, że wyższy poziom diamond 3+ i używasz "macro do Cassiopei"  Kappa.png

f1a327ea2f.png

Opublikowano

w diamencie jak ktoś używa bota na cassio która wali jak z pepeszy to odrazu dostaje reporty i możliwość bana nawet bez wysyłania filmików.

Są pewne boty i ich opcje których nie warto używać. Na przykład auto farm Q na ireli jest idiotyzmem bo czyścisz 10 creepów w 1 sekunde a takich rzeczy nie zrobi nawet koreański master gamer pro elo, więc jak ktoś to nagra nawet riot nie będzie miał wątpliwości.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

So, przecież to nielegalny program, robi za nas rzeczy czyli hack. =)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...