Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który med 9t jest najlepszy

malpalos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z medów? Na 100% T-54. Dobry pancerz, świetna lufa, świetna mobilność, dobre camo. Czołg idealny, polecam. Z resztą, to ulubiony czołg serba.

Opublikowano

Gunwo wiecie Bobbity.

Patton 4 life.

Mobilność + działo + camo + zasięg widzenia + osłona działa i kształt wieży + depresja działa.

Ulubionym czołgiem SerBa jeszt agurad KW-1S.

Opublikowano

Gunwo wiecie Bobbity.

Patton 4 life.

Mobilność + działo + camo + zasięg widzenia + osłona działa i kształt wieży + depresja działa.

Ulubionym czołgiem SerBa jeszt agurad KW-1S.

Mniejsza prędkość maksymalna, gorszy pancerz, gorsze przyspieszenie, gorszy obrót, lufka o nieznacznie lepszym DPM, lepsza pena na PP'kach, gorsza na goldzie, w chuj gorsze camo.

http://tank-compare.com/pl/compare/m46-patton/t-54#T1=54I48I37I67I108&T2=371I313I264I465I181

pzdr

Edit:

Obaj nie mieliśmy racji:

- ulubionym czołgiem SerBa jest T-44, najmniej jakiś tam TDek

Źródło:

http://www.dom1n.com/silentstalker-blog/qa-18-08-2013-cz-ii/
Opublikowano

T-54 dostał nerfhammerem w 9.0 :(

Ale nadal raczej jest najlepszy.

E-50 jedynie do taranowania się nadaje, brak camo, mobilność jaj nie urywa

Lorka... Chyba mówić nie muszę.

Patton - Marvelus uwielbia amerykańców, ale to nie najlepszy czołg.

Leo - Tragiczny tank (wg mnie)

wz -120- Pod każdym względem gorszy od T-54.

typek 61 - brak pancerza, gorsza mobilność, jedynie lepszą depresje ma

Tyle. Podsumowując, T-54 jest najlepszy.

Opublikowano

Lorraine40t - bardzo szybka, dzialo bebenkowe

E-50 - szybki, twardy, fajne dzialo, ciezki, taranowanie

WZ-120 - szybki, nawet twardy, dzialo

T-54 - szybki, twarda wieza, dzialo, HD

Centurion 7/1 - mobilny, dzialo, nawet twardy, HD

Leopard PT A - bardzo szybki, zwrotny, dzialo, camo

Type 61 - mobilny, nawet twardy, dzialo

Najfajniejsze moim zdaniem to Lorrka, E-50, T-54 i Leopard. Ale to juz zepelnie inne czolgi i nie da sie stwierdzic ktory najlepszy.

Opublikowano

Mniejsza prędkość maksymalna, gorszy pancerz, gorsze przyspieszenie, gorszy obrót, lufka o nieznacznie lepszym DPM, lepsza pena na PP'kach, gorsza na goldzie, w chuj gorsze camo

Kurwa, z kim ja dyskutuje, skoro ty dopiero 3 T9 masz i ani Pattona ani t-54 nie miałeś.

Camo dużo gorsze - wut? Niecale 2% w staniu i 1% w ruchu.

Gorsze przyśpieszenie - wut? Mając lepsze opory gruntu i niemal identyczną moc na tonę...

Gorszy obrót - wut? W takim razie Chaffee ma gorszy obrót od T-62A.... Pogrąrzasz się. Patton kręci się lepiej od większości LT w tej grze (only Chaffee nie).

Ps - nie celuje 2.9 tylko 2.1, ma lepszą pene, lepszą celność w ruchu i nieznacznie gorszą w postoju.

Opublikowano

Ciezko powiedziec dla kazdego lepsze bedzie co innego.

ruskie i chinskie medy to typowe medy do walki na malych dystansach, falnkowanie i walki kolowej

niemcy i brytole to mobilne szybko strzelne snajperki

japonce i amerykance malo ich spotykam ale z tego co wiem to maja dobra depresje i dosyc mocna wieze

najlepiej poczytaj tematy o nich albo poczekaj na sewer testowy i tam wyprobuj, potem wybierz ten odpowiedni

marvelus to jeszcze nie wiem ze to co juriemu sie nie podoba jest jednym wielkim shitem :D

nieraz nie ma oczyms pojecia a sie wypowiada i wprowadza ludzi w blad

nie wiem jak tak subiektywna osoba moze byc modem

860331433165800174608.png

Opublikowano

Ciezko powiedziec dla kazdego lepsze bedzie co innego.

ruskie i chinskie medy to typowe medy do walki na malych dystansach, falnkowanie i walki kolowej

niemcy i brytole to mobilne szybko strzelne snajperki

japonce i amerykance malo ich spotykam ale z tego co wiem to maja dobra depresje i dosyc mocna wieze

najlepiej poczytaj tematy o nich albo poczekaj na sewer testowy i tam wyprobuj, potem wybierz ten odpowiedni

marvelus to jeszcze nie wiem ze to co juriemu sie nie podoba jest jednym wielkim shitem :D

nieraz nie ma oczyms pojecia a sie wypowiada i wprowadza ludzi w blad

nie wiem jak tak subiektywna osoba moze byc modem

Patton jest dobry do wszystkiego - może jechać w pierwszej linii z HT, wspierać z drugiej, spottować (camo bardzo podobne do Chaffeego), jak i snajpić (mimo słabej celności)

A co do Juriego - troche obiektywizmu czuowieku. Kiedyś może Ruskie były OPe, ale to już dawno się skończyło. Teraz każdy czołg ma wady i zalety (opróxz FV4202 które jest wolne, nie powala zwrotnością, ma słabą celność w ruchu, słaby pancerz i zbugowany hitbox).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...