Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam a SMS.

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać, czy istnieje możliwość kupienia gry na Steamie za sms'a? To z grubsza tyle : )

Opublikowano

Dzieciaczki nie mają jak kupić sobie gry ;(((  Mój błąd, nie powinienem tego pisać, sorki.

Nie, nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

Jak płacisz przez SMS doliczają 1/3 lub połowę ceny. Z 200 zł to by było 300 lub 400... Nie lepiej lecieć po PaySafeCard :P

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Dzieciaczki nie mają jak kupić sobie gry ;(((

ładnie chłopcze według mnie powinieneś dostać wypierdol z kidmoda za prowokacje

a w necie istnieją takie serwisy oferujące giereczki za sms ale sie nie opłaca!!

Opublikowano

Dzieciaczki nie mają jak kupić sobie gry ;(((

Więcej do flejmu jeszcze prowokuj.

Nie ma takiej opcji, możesz skorzystać z innego serwisu jeśli rzeczywiście Ci na tym zależy.

Opublikowano

paysafecard ma taki sam przelciznik jakbys placil przelewem a jest dostepne dla kazdego gimbusa wiec smialo mozna kupic

ale smsem nie ma opcji

Opublikowano

paysafecard ma taki sam przelciznik jakbys placil przelewem a jest dostepne dla kazdego gimbusa wiec smialo mozna kupic

ale smsem nie ma opcji

On sie nie pyta o PSC ... 

Nie da sie sam kiedyś szukałem takiej opcji, bo mam +200 zł na telefonie[doładowania co miesiąc po 30] a nie mam jak tego wykorzystać:/

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Możesz wymienić u kogoś hajs z telefonu na pieniądze na paypal. Ale to się najzwyczajniej w świecie niestety nie opłaca.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...