Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teemo damage WTF?

OnLay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak gram ja teemo to robie z Q na początku prawie zero a jak gram przeciwko teemo to on robi BIG DMG z Q Po prawie 1/2 hp a jak ma te strzałki z e to wgl 3sec nie żyjesz a teemo 3 lvl jakiś build czy co?

Opublikowano

Takie gadanie. Wyślij nam swojego lolkinga i lolkinga przeciwnika, który grał tym teemo. Proste

Diss_Stream.png

Opublikowano

Takie gadanie. Wyślij nam swojego lolkinga i lolkinga przeciwnika, który grał tym teemo. Proste

Myślisz że ja nick zapisałem?

Opublikowano

Mainuję Teemo i powiem, ze głupoty gadasz.
Teemo musi być porządnie nafeedowany i mieć Q na 5 poziomie - wtedy faktycznie sieje postrach - w late game głupiemu squishy bez mresów można wtedy ściągnąć 1/3 zdrowia na 1 Q. A i nie będąc nafeedowanym sieje zamęt jeśli tylko ma Liandry.
Jeżeli maxuje E - wtedy Q nie powinno robić dużo obrażeń - jeżeli maxuje Q, wtedy jego autoataki nie są takie straszne. Nie wiem o co wiec chodzi......

Znajdź mi drogi autorze, tego kolesia co tak ściąga na 1 Q pół zdrowia - chce zobaczyć jak on gra =D
@up - wchodzisz na swojego lolkinga po czym sprawdzasz rozegrany mecz z tym Teemo - będzie tam też nick tego ziomka (całe szczęście znam Twojego LoLKinga)

wikmk9.jpg

Opublikowano

Masteriesy , Runy robią swoje na początku a 90% graczy źle układa masteriesy do poszczególnych postaci  , oraz największe znaczenie ma build ale to już według uznania czy ap czy ad czy hybryda , czy att speed

Opublikowano

Hmm - może problem polega w tym, że grasz nim pod AD a Q ma przeliczniki pod AP i tylko pod AP?
Sądzę, że to w tym tkwi główna różnica.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Myślisz że ja nick zapisałem?

Zawsze możesz wejść na lolkinga i sprawdzić swoje ostatnie mecze i rozwinąć któryś z meczy i zobaczyć teemo przeciwnika, bądź op.gg tam możesz 20 meczy zobaczyć ostatnich.

Btw. na 100% nie uderzy ci pół hp z Q, jak masz mr to nie ma opcji

Opublikowano

Ja bez run , średnio nafeedowany 25/18 full build około 800ap ściągłem tf'a na Q . Także ...

*.*
Lajk mile widziany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...