-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
wojtek19992
wojtek19992
Witam was, mam ogromny problem ostatnio z komputerem...
Co chwile mi się zacina komputer, nie wiem czym to jest spowodowane, ale myślę, że w jakiś sposób dyskiem, czasem pomaga mi naprawianie błędów na dysku, ale muszę to robić codziennie, albo nawet kilka razy dziennie, aby płynnie działało. Freezuje mi np. na minute wszystko na kompie, lub wywala blue screena. gdy sprawdzę błędy na dysku ( mój komputer-> właściwości na dysk C-> narzędzia-> sprawdzanie błedów)... dodatkowo, zacina mi się prawie cały czas, nie ważne co robie, nawet gdy przeglądam mpcforum czy takie tam... to znaczy - wtedy to akurat moze moge robic w miare wszystko, ale gdy odpale jakas gre, to mam bardzo malo FPS, a gdy po sprawdzeniu bledow ja odpale to mam normalna ilosc na kilka godzin, dodatkowo bardzo mi sie grzeje komputer, obudowa jest tylko troche ciepla, ale gdy dotkne miejsca gdzie jest karta graficzna ( z tylu na dole ) to jest gorace... moze to dziala, nie mam pojecia, wentylator dobrze działa ( chyba ) bo jakby bylo za goraco to chyba odpalil by się "mocniej" ( to znaczy, gdy dopiero co wlaczam komputer to slychac glosno, a gdy po prostu mam wlaczony to normalnie jest, tylko raz na jakis czas sie wlaczy glosno ), mam windows'a 64-bitowego, ale niektore programy w 32-bitowej wersji tego systemu ( mysle, ze to nie jest przez to spowodowane)... czasem gdy mi sie zacinal mialem wlaczonego menedżera zadań, i gdy się zacięło większość programów to na nim wskazana ilośc używanej pamięci RAM w danym programie wgl. się nie zmieniała... Aha, i dodam, że jak mi się ten komputer zawiesza to przestaje działać internet, jak mi się zwiesi na chwile, to większych problemów nie ma ( bo odrazu połączy ) ale gdy są te dłuższe ścinki, to musi mnie od nowa łączyć .Parametry komputera:
-4GB RAM
-AMD Athlon II X4 630 Processor 2,80GHZ
-Windows 7 64-bit
-ATI Radeon HD 4870 Karta graficzna
Jak będzie coś jeszcze potrzebne to wyślę wam dany plik czy coś innego
taki mam błąd na Blue Screenie
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION 0x0000003b
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.