Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] riot blitz

oDs

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Jako iż wiele osób mówi, że riotowe skiny (te z kart) walają się po podłodze i jest ich pełno, a mi samemu nie udało się znaleść działającego. Mógłby ktoś podesłać - pw działający kod albo wiarygodne źródło z którego można takowe dostać? ;)

Z góry dziękuje, miłego dnia.

Opublikowano

@up

Młody moderator. xD

Nie bawimy się w modów.

@top

Riot Blitz jest legacy. Popatrz na strony z legacy skinami, to Riot Blitz jest po 20-30 Euro.

http://skinsforlol.com/

Tu akurat po 20 ojro.

Więc widzisz, trochę to nieprawdopodobne, by 8 dych się walało po podłodze.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Sam posiadam riot blitza za free. Dostałem go od gościa z riotu za grę na stanowisku cooler mastera podczas iema, trochę się zdziwiłem, bo poprzednim osobom nie dawał, miał tych kartek coś ok 100 riot blitz i arcade hecarim. Więc zapraszam na iem jak będzie za rok :) przy odrobinie szczęścia złapiesz jakieś gifty od riotu (dostałem jeszcze smycz i czapkę teemo :p)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Sam posiadam riot blitza za free. Dostałem go od gościa z riotu za grę na stanowisku cooler mastera podczas iema, trochę się zdziwiłem, bo poprzednim osobom nie dawał, miał tych kartek coś ok 100 riot blitz i arcade hecarim. Więc zapraszam na iem jak będzie za rok :) przy odrobinie szczęścia złapiesz jakieś gifty od riotu (dostałem jeszcze smycz i czapkę teemo :P)

Również byłem i dostałem Arcade Heracim wraz z postacia, ale czapki i smyczy nie dostałem ;)

Co do tematu ten skin kupisz od 20 do nawet 45 Ojro ;) na niektórych stronach jest nawet za 15.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...