Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kombinowałem troche z cheatami do cs i sciaganlem jakis tam co trzeba bylo wrzucic do folderu z cs , mialem tam tez juz tego multiscript waldek final i niezly balagan byl,  jak gralem takim jednym serwerze to w tym multiscript waldek jest takie menu gdzie mozna bylo cos tam zrobic z serwerem itp i znalazlem cos ciekawego wiec to klinalem i po chwili wyrzucilo mnie z serwera i pisze ze serwer jest offline. Wchodze na strone serwera , jest tam jakies 10 osob wiec powinno all dzialac. Ta siec ma kilka serwerow i na inne jak wchodze to dziala wszystko. Nie wiem co zrobilem>.< , licza na jakas szybka pomoc...

Mówiąc krótko, nie dziala mi serwer a na stronie tej sieci pisze ze jest online i gracze normalnie graja. (nie dziala mi tylko 1 serwer,all dziala)

Opublikowano

Wygląda na to, iż w tym Twoim multiscripcie waldku zmieniłeś coś w opcjach. Poszukaj a na pewno znajdziesz rozwiązanie. Ja Ci osobiście zbytnio pomóc nie mogę ponieważ tego nie używam. :)

Reasumując. Poszukaj w opcjach tego scrypta.

Pozdrawiam

1-01-800x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...