Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boxy - Opłaca się?

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym was zapytać ile uridium oraz energii bym uzbierał przez 2 miesiące podwajacza kontem vegą full speed bez profilu pod skrzynki z petem zbieraczem 3 ale bez żadnych protokołów i chciałbym wiedzieć ile bym uzbierał przez 2 miesiące podwajacza zbierając po 3-4h dziennie a w weekendy 8h?

Opublikowano

Zależy od szczęścia, ja vega full speed bez złotka w godzine ok 10k uri wyciągałem na bitewnej mapie gdzie jest bonus 50% w skrzynkach. Gdybyś zbierał wcześnie rano gdzie nikogo nie ma na złotku to pewnie z 22k w godzine byś uzbierał z podwajaczem :) PS. Ja byłem bez podwajacza latałem ;)

Opublikowano

latałem na tym zielonym xD duranium? nie pamiętam nazwy :P raz w godzine można uzbierać 7k raz 10, jak mówiłem to wszystko zależy od szczęścia, a mogłem się pomylić może z 10 min, nie więcej :P

Opublikowano

Dokładnie.

BP podało w oficjalnych ogłoszeniach że tzw. schładzanie boxów zostało wyłączone, bo pozbyli się botów.

Jednak to jest ściema, bo sam latam na podwajaczu + pet + pp = wszystko w boxy, od kilku miesięcy.

Okazuje się, że schładzanie działa cały czas i tak jak kolega wyżej napisał, po około 4 godzinach (ja zauważyłem że już po 2h)

szansa na wypadnięcie urki i energi spada. 

Liczyłem że z każdą godziną o jakieś 25-35% mniej urki i energi wypada. A po 5-6h to już grosze.

Nie mam pojęcia ile dokładnie godzin trzeba odczekać, aby wypadanie wróciło do normy.

Teorytycznie strzelam że tyle samo ile się zbierało.

Pisanie do supportu nie daje sensu w tej sprawie, bo tłumaczą się tym, że skoro w oficjalnych wiadomościach BP kazało podać, że schładzanie wyłączyli, tzn. że tak ma być. Na szczęście moje zapytanie poleciało kilka tygodni temu do BP i jak na razie bez odpowiedzi, dostałem tylko info że to sprawdzą.

Opublikowano

Zbierając z podwajaczem na vedze wyciągniesz jakies 15k uri na godzine.(Na bitkach oczywiscie)

-Zbierając godzine dziennie czyli około 15k razy 8 tygodni = 840.000 Uridium

-Zbierając 2 godziny dziennie czyli około 30k razy 8 tygodni = 1.680.000 Uridium

-Zbierając 3 godziny dziennie czyli około 45k razy 8 tygodni = 2.520.000 Uridium

NIE SĄDZE ABY CHCIAŁO CI SIE ZBIERAĆ WIĘCEJ . UWIERZ MI ZE DOPÓKI NIE KUPISZ PODWAJACZA TO CI SIE CHCE , ALE JAK JUZ KUPISZ TO SIE NIE CHCE PO 3 DNIACH.

LICZĘ NA LIKE.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Zbierając z podwajaczem na vedze wyciągniesz jakies 15k uri na godzine.(Na bitkach oczywiscie)

-Zbierając godzine dziennie czyli około 15k razy 8 tygodni = 840.000 Uridium

-Zbierając 2 godziny dziennie czyli około 30k razy 8 tygodni = 1.680.000 Uridium

-Zbierając 3 godziny dziennie czyli około 45k razy 8 tygodni = 2.520.000 Uridium

NIE SĄDZE ABY CHCIAŁO CI SIE ZBIERAĆ WIĘCEJ . UWIERZ MI ZE DOPÓKI NIE KUPISZ PODWAJACZA TO CI SIE CHCE , ALE JAK JUZ KUPISZ TO SIE NIE CHCE PO 3 DNIACH.

LICZĘ NA LIKE.

Hmm dzięki w sumie to i tak chyba na wakacje kupię podwajacz ;)

Opublikowano

przy okazji ile nazbieram ja na boxach grając 10 h dziennie przez 2 miesiące z petem 4 wydobywcze i 8 radarowych a także cały profil pod bonus boxy z góry thx :)

Opublikowano

przy okazji ile nazbieram ja na boxach grając 10 h dziennie przez 2 miesiące z petem 4 wydobywcze i 8 radarowych a także cały profil pod bonus boxy z góry thx :)

Dołączam się do pytania.

Opublikowano

Więc tak . Patrząc na głupi system boxów który zrobiło BP w ciągu 10h (Daje Ci 2 dni i będziesz zbierał po 2 godziny dziennie) jesteś w stanie uzbierać nie więcej niż 60-80k uri (Zależy jaki serwer) :

Przy słabych lotach , czyli 60k dziennie : około 3.360.000 Uridium

Przy średnich lotach , czyli 70k dziennie : około 3.920.000 Uridium

Przy dobrych lotach , czyli 80k dziennie : około 4.480.000 Uridium

PRZY MEGA LOTACH , JEŻELI BYŚ MANIACZYŁ JAK IDIOTA , czyli około 100-120k dziennie : około 5.600.000 - 6.720.000 Uridium

LICZĘ NA LIKE.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...