Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można przerzucić kanały i rangi na inny serwer TS?

S0L1D3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Czy da się przerzucić kanały, rangi i ustawienia (Caaałego serwa!) ze starego serwera na nowy?

Oraz, czy taka maszyna wystarczy pod TS'a:

1 - rdzeniowy procesor

1 Gb RAM.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Da się, najłatwiej to zrobisz po prostu kopiując cały folder z serwerem ;) 1 ghz + 1 gb ramu powinien wystarczyć na jakiegoś małego tsa ale cudów się nie spodziewaj ;) TS nie jest jakimś strasznie zasobożernym programem. Mi aktualnie z ok. 200 osobami na serwerze + zainstalowanym środowiskiem graficznym serwerem apache i kilkoma botami do tsa ciągnie nie całe 900 mb ramu, ale ja mam "troszkę" więcej rdzeni.

sb2uprspy89l.png

tsmet.png

Opublikowano

1. da sie, będziesz miał problemy info w sygnaturze.

2. wystarczy spokojnie i aż nadto na 512 slotów. Padlibyście jakie parametry mają voiceVPS na 512 osób w takich firmach jak net-speak, svoice.pl itp. Także to nadmiar.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...