Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFgame - mozilla

ThumbalaMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

Witam,mam duzy problem gdyz jest sposob na grzyby ale potrzebna jest przegladarka mozilla, gdy wchodze na sfgame.pl jest all ok gdy klikam zaloguj wybieram swiat i klikam ok . Po chwili jest czarny ekran a po ok 5s pojawiaja sie takie smoki i tyle na tym sie wszystko konczy. Wie ktos co moze byc tego przyczyną ? Flash dziala, adobe reader jest . Pomocy daje +++++

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Hmmm kiedyś miałem to samo nie pamiętam jak to naprawiłem spróbuj zainstalować opere i w tedy zobacz.

Kiedy

Upada

Rozum

Wchodzi

Agresja

Opublikowano

Hmmm kiedyś miałem to samo nie pamiętam jak to naprawiłem spróbuj zainstalować opere i w tedy zobacz.

On potrzebuje Mozilli, wiec zbędny post. 

Spróbuj wyczyscić ciasteczka w przeglądarce, oraz odinstalować wszystkie wtyczki, i zainstalować na nowo. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Problem jest w tym ze ja tych wtyczek nie moge usunąć, może mi ktos wstawić pliki z zainstalowanej mozilli ? zebym sobie pobrał plis dam +++

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Problem jest w tym ze ja tych wtyczek nie moge usunąć, może mi ktos wstawić pliki z zainstalowanej mozilli ? zebym sobie pobrał plis dam +++

Ściągnij adwcleaner. Może on rozwiaze Twój problem

Opublikowano

W panel sterowania wejdź usuń flash playera każdego i pobierz najnowszą wersje ale to przed usunięciem :D

90858227232114326580.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...