Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rom 4.2/4.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje romu do gier i aby w nim byla mozliwosc oczedzania energi tak jak w samsungowych romach. Na cyangogenmodzie podczas grania na ladowarce bateria sie rozladowywuje;/

Opublikowano

Błędy Cyana ;) Zainstaluj inną wersję. Może wybrałeś Nightly Build zamiast wersji stabilnej?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zainstalowalem snapshota(wersja 11) ogolem nie bylo bugow ale podczas grania poprostu fon sie pomalu rozladowywal ;/ Poszukuje takiego romu wzorowanego na samsungowym ;)

Opublikowano

Zainstalowalem snapshota(wersja 11) ogolem nie bylo bugow ale podczas grania poprostu fon sie pomalu rozladowywal ;/ Poszukuje takiego romu wzorowanego na samsungowym ;)

Jaki telefon?

Opublikowano

cyan 11 dopiero co wyszedł bo bazuje na kitkacie 4.4, przy pobieraniu jest tam opis przecież że jest tam mnóstwo bugów

zainstaluj sobie 10.2

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

nie wiem czy ma sens jakakolwiek zmiana

podczas grania w wymagające gry szybciej rozładuje się bateria niż zasilacz nadąży ją ładować, wina głownie gównianej ładowarki dostarczanej przez producenta

czasem spięcie dwóch ładowarek albo podpięcie porządnej o dużej wydajności prądowej powoduje dopiero normalne ładowanie podczas używania wymagających gier czy programów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie wiem czy ma sens jakakolwiek zmiana

podczas grania w wymagające gry szybciej rozładuje się bateria niż zasilacz nadąży ją ładować, wina głownie gównianej ładowarki dostarczanej przez producenta

czasem spięcie dwóch ładowarek albo podpięcie porządnej o dużej wydajności prądowej powoduje dopiero normalne ładowanie podczas używania wymagających gier czy programów

Dokładnie na SGS3 telefon po podłączeniu do oryginalnej ładowarki ładował się tak, że w 5 minut ładowało 1% i rozładowywało 2 % :D

EDIT

Po zmianie na kabel USB - przejściówka na USB i po podłączeniu drugiego USB - Micro-USB działa pięknie ;)

Bym sie sprzeczel teraz mam roma od darkena v 1.6 i podczas 10 minutowej gry naladowalo sie 5% ale odczuwam ciut lagi :/

Niestety może ROM nie jest zoptymalizowany. W tej sprawie raczej Ci nie pomożemy, możesz co najwyżej próbować przyspieszyć Greenify lub zwalniać RAM.

Opublikowano

Mozecie mi pomoc bo tak jak w temacie napisalem chce znalezc rom na ktorym pogram bez problemu ze mi tel padnie i zeby nie bylo scinek w grze

Opublikowano

nie ma i nie istnieją romy na którym nie uświadczysz ścinek , jedna gra działa dobrze inna źle, zmienisz rom będzie odwrotnie, to jest tylko twoim problemem dobrać sobie rom

zresztą jaki nie będziesz miał i tak ci padnie telefon szybko

osobiście wolę sam rozgrzebać rom i ustawić sobie pod siebie  wywalając zbędne programy i usługi , tweakując grafikę itp, np na NEXUS 7 w benchmarkach na stockowym romie mam ok 13-14 tys . po tweaku własnym 18-19 tys w AnTuTu ,  czas działania z 4-6 h skoczył na 8-11 h

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...