Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wyciagnę?

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ma w aktualnym kompie 1,5gb ramu, karte graficzną - geforce fx 5200 i procesor intel pentium 4 2,4ghz. W Lolu na rozdzielczości 800x600 i wszystko na najniższym mam ~8fpsów xD

Ile będę miał fpsów na średnich z 3gb ramu, kartą graficzną geforce 9800 gtx i prockiem athlon 64 3000+/sempron 3200?

+ który procek lepszy athlon 64 3000+ czy sempron 3200

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Średnich? Z rozdzielczością 800x600? Jak tak to 30-45FPSów
Niskie 800x600 60FPSów

Niskie FULL HD 25-35FPSów

Miałem prędzej kompa porównywalnego do tego 3gb ramu itd i podaje tyle ile ja miałem. Oczywiście w TFach będziesz miał mniej

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Więc na średnich z rozdzielczością 1024×768 wyciągne z 30fposów? :)

sygna1.png

Opublikowano

Ej mam fajny pomysł, KUP I SPRAWDZ. Zdajesz sobie sprawe że pradwopodobnie nikt nie ma takiego kompa jak dokładnie opisujesz? będziesz miał 5 - 100 fps. Satysfajcjonuje cię taka wypowiedz? Bo dokładniej tego nie określe.

Opublikowano

Na moim drewniaku ^^ Win XP SP3,Intel dual CPU E2160 1,8 GHz i 1GB ram oraz z kartą Nvidia geforce 8400GS 

LoL na średnich ustawieniach beż dźwięku działa bez zarzutu. 

Na twoim to nie wiem,ale spróbuj na podobnych ustawieniach jak moje 

Opublikowano

@UP - masz dużo lepszą kartę graficzną niż ja więc CI nie muli, ale dzięki za odpowiedź.

Ej mam fajny pomysł, KUP I SPRAWDZ. Zdajesz sobie sprawe że pradwopodobnie nikt nie ma takiego kompa jak dokładnie opisujesz? będziesz miał 5 - 100 fps. Satysfajcjonuje cię taka wypowiedz? Bo dokładniej tego nie określe.

Nie satysfakcjonuje mnie taka wypowiedź, nic nie wnosi ona do tematu. Nie wiesz? Nie odzywaj się... Ludzie mniej-więcej wiedzą ile jest fpsów na danym sprzęcie -.-

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...