Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Mw2. I Z Eam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. moze jest juz taki temat ale nie moge go znalezsc wiec z gory sorry. a wiec tak gdzy uzylem programu eam (standardowo usunolem pliki userdat aby prestiz zapisal sie na steam) wszytko pięknie ale odpalam gre klikam import stat i jest dobrze ae gdzy wyloncze gre i chce ją włączyc od nowa wyskakuje ze mam stara wersje gry i prestiz musi zostac usuniety, prubowalem wbic sam lvl myslame ze to moze staty lub EAM ale gdzy wbije 10 lvl i wyloncze gre i chc wlonczyc to samo. prosze bardzo o szybką pomoc . Z gory dzieki

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to forum o cheatach i się nie wymądrzaj

co to ma znaczyć

Mam dla ciebie i wszystkich użytkowników tego forum. PO HUJA UŻYWACIE CZITY tylko ludziom gre psujecie.
Opublikowano

ale to i tak nie własciwy temat w nie własciwym miejscu na forum !!

niech poszuka odpowiedniego działu tu jest mowa o programie CHEAT ENGINE który nie ma nic wspólnego z zadanym pytaniem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Siemka, mam taki sam problem chce mieć 9 prestiż mam 10 a kolega mi wszedł u siebie i wszystko się zresetowało, klikam import stat wszystko ładnie piknie tylko że jak wyłączę i włączę to mam ciągle stary prestiż . A co do kolegi : "Mam dla ciebie i wszystkich użytkowników tego forum. PO HUJA UŻYWACIE CZITY tylko ludziom gre psujecie. " to używanie level hacka jest zrozumiałe bo komu chce sie wbijać 10razy to samo (kurwicy można dostać) :O . Proszę o szybką odp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...