Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gragas ;c

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam

gragas przeszedl ciekawe zmiany troche na - ale do gry sie podobno nadaje i oto moje pytanie nadaje sie bardziej na jungle czy topa? Pod ap czy ad Tanka?

Opublikowano

Teraz gragas powinien isc topa , jako ap tank 
Lub jungla tez jako ap tank , lub ad ;)
Preferowal bym jednak ap

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Specjalista
Opublikowano

Wczoraj grałem nim na midzie i rozwaliłem nim na luzie takiego karthusa ;) Myśle że nadal to dobry mider.

Stwierdzasz to po jednej grze? I to na khartusa? Nie mówie że khartus jest jakiś słaby, ale jednak przez całą grę na lini nie siedzisz...

Opublikowano

Powiem tak ze gragas jest teraz AP tankiem. I only jungle. Na midzie ssie i na topie. Ja nim gram tankiem na jungli ale i tak chce zwrot IP za niego bo chcialem go na mid. Ale... no postac jest ok ale tylko jungle

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

No gragas dalej jest dobry na midzie (grałem parę meczy ) , ale nie tak jak wcześniej , teraz bardziej kontaktowy jest czyli preferowałbym nim iśc tak jak mówią ap tank na topa , ewentualnie jungle/mid 

Opublikowano

Gragas teraz IMO tylko Tank na topa lub Jungler, całkiem mocne ganki przed jak i po 6, na topie całkiem fajny sustain i w miarę dobry dmg. Zepsuli go :(

Opublikowano

Na midzie mi się nim o wiele lepiej gra niż wcześniej :)

Moim zdaniem jest lepszym miderem, niż był, z tym że już bardziej pasywny ;p

Ale i tak mało nim grywam, jest dobry ale są lepsi :P

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...