Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od placementów do golda

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! jako,że na moim gold 3 mam lose streaki i samych nubow to postanowilem zagrac na smurfie :) pierwszego placementa wygralem,teraz zaczynam i mam w teamie goscia o nicku wieczna dziewica,wzial drugie adc,chociaz nie mamy jungli i nic nie napisal w queue oczywiscie :D wrzuce ss'a po meczu,bede tutaj regularnie cos wrzucal :)

baner.png

Opublikowano

no niestety :) sam 1v5 nie wygram :/ robilem co moglem,pomagalem im,mowilem pushujcie,nie padajcie to wygramy,ale oni chyba odrazu z gier na boty rankedy graja ;/

1zwvti.png

tutaj kolejny :D zjechalem jaxa i fiddle w 3 minucie z pomoca premade-amumu :) tak wiem,chujowy build :D ale botrk vs jax sie przydaje :P

2ch7rk8.png

nastepny :P tylko ad runy mam a ryze nadal miazga:)

20idgti.png

dzisiejszy rankedzik :D placementy juz 6/2, dobrze idzie :)

34779sk.png

i następny :) tak wiem,chujowa farma,zalosny build :P chodziłem sobie po liniach i zbierałem kille,potem w 15 minucie spushowalem inhi na tobie to sie pobawiłęm troche,nie chciało mi sie męczyć creepów :D

2q19a8l.png

kurr! zapomniałem screena ale po 8 wygranych placementach jest silver 1 ! :D sukces ! :D

tutaj 1 meczyk w s1 :D

r1bss6.png

tutaj nastepna wygrana ryzem :D jax dostal w dupe :P

2irvz8m.png

i kolejny :D ryze vs lee easy win :P z moim duo gram,to ten udyr na dole ;d 6 winow i 1 lose dzisiaj mielismy,ladna seryjka

2rp35ky.png

baner.png

Opublikowano

oczywiscie,typowy mpc forumowicz :) ktos wygrywa ryzem to odrazu bol ja pierdole... wy ludzie jestescie chorzy? tak jakbys powiedzial ze cassio/syndre ktos mainuje/ogarnia i wygrywa to odrazu bol ..

no chyba ze sobie jaja robisz to zwracam honor :D

PS: 99LP , silver 1 :)

baner.png

Opublikowano

Pewnie bolowiec. Jak innaczej. Win streak Ryzem.

Bo Ty grać nie umiesz to już BoL? dużo ludzi ma bola ale to zazwyczaj cieniasy i gibmusy którzy nigdy do niczego sami nie dojdą, Ryze w obecnej mecie jest zajeb... i mam nawet do niego skina, żałosny jesteś. To, że Ty masz  BoLa nie znaczy, że każdy... zresztą bol kosztuje i normalny gracz wolałby kupić Rp bądź reffale niż jakieś gówno które nie daje mu frajny z gry iż wszystko robi za niego.

Co do tematu to w niektórych meczach słaba farma xD Oby tak dalej =) Powodzenia w dalszych meczach.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Bo Ty grać nie umiesz to już BoL? dużo ludzi ma bola ale to zazwyczaj cieniasy i gibmusy którzy nigdy do niczego sami nie dojdą, Ryze w obecnej mecie jest zajeb... i mam nawet do niego skina, żałosny jesteś. To, że Ty masz  BoLa nie znaczy, że każdy... zresztą bol kosztuje i normalny gracz wolałby kupić Rp bądź reffale niż jakieś gówno które nie daje mu frajny z gry iż wszystko robi za niego.

Co do tematu to w niektórych meczach słaba farma xD Oby tak dalej =) Powodzenia w dalszych meczach.

I po co spinasz dupę. Wyluzuj. Jaja sobie robię, już kurwa nic nie można powiedzieć bo od razu hejty lecą z prawej i lewej.

@topic

Jakim cudem zawsze masz ogarnięty team?..

Opublikowano

Do golda i wyrównuj z poprzednim kontem. ;)

I po co spinasz dupę. Wyluzuj. Jaja sobie robię, już kurwa nic nie można powiedzieć bo od razu hejty lecą z prawej i lewej.

@topic

Jakim cudem zawsze masz ogarnięty team?..

Nie ma się zawsze ogarniętego teamu. Z dobrym podejściem można dużo ugrać. Kiedyś bardzo się denerwowałem w grze i przegrywałem z dobrymi statami. Teraz się wyluzowałem, nie rozmawiam z teamem jak ma się kłócić, czy cokolwiek, tylko mutuję go. I jemu to wyjdzie na dobre, a ja nie będę tracił czasu i nerwów na takich ludzi. ;) Teraz wygrywam większość meczy z dobrymi statami, a nie przegrywam.

343731479829004887779.png

Opublikowano

ja zawsze ogarniety team ? chyba zartujesz :P ostatnio mam nawet spoko,gram duo to mniejsza szansa na nobow :) ale wiekszosc ludzi to nooby,ale probuje nie wyzywac :) jak widze takich ludzi,ktorzy maja 0/7 i nie znaja podstaw gry to az nie chce mi sie ich carrowac,bo ktos ich jeszcze gdzies trafi w goldzie :D wiekszosc meczy po prostu carruje z moim duo :D 

jest seryjka do golda :) w 3 dni gry od 1 placementa

209j4wp.png

baner.png

Opublikowano

@refresh

przegrana seria,ale jest nowa :) mam już w niej 1 win/1 lose ;d zobaczymy jak jutro bedzie :) dodam z tej serii ss'y,poprzednich nie ma co dawać ,mecze albo 4v5 albo z trollami :P

i jest gold ! 

2ibksox.png

tutaj screen,ktorego nic nie zaslania :)

#carry #hard #wukong

2m7ji3l.png

ps: prawie wbilem solo pente ,kiedy moj team padl,a enemy team mialo pol hp :D

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...