Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co poprawic i coinsy

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam taki sklad http://www.futhead.com/14/squads/10003962/ jakiego zawodnika wprowadzic za jakiego i czemu. Fajnie mi sie gra takim skladem tylko cos zgranie sie ryplo bo mialem okolo 94 bez podrecania zawodnikow. Drugie pytanie to jak nauczyc sie trikow mam przegranych okolo 300 gier a z trikami jade na pale moze wiem jak wykonac jakies przekladanie nog nad pilka przerzut pilki nad glowa odbijanie piatami czy inne przydatne triki tylko ze podczas meczu nie wychodza mi moze musze w inna strone analog prowadzic czy cos? I trzecie pytanie codziennie grywam tam z 3-4 mecze jezeli jest dzien wolny to nawet 7-8 chce miec jakis obrot coinsow bo widze po kolegach ze maja zawsze po te 35k na paczki specjalne czy cos. chyba jedynym sposobem sa rozgrywane mecze czy cos jeszcze? Moze otwierac brazowe i srebrne paczki polujac na slabsze informy? Kiedys juz z nudow nazbieralem 7,5k i otowrzylem paczke a z niej inform buffona :D. Chcialbym miec jakiegos informa aubameyanga moze gerrarda lub sturridge, wiec jak opisalem wyzej prosze o pomoc ;d 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...