Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na którym lv zacząć zbierać na runy?

shounser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na którym lv najlepiej zacząć zbierać IP na runy?

Aktualnie mam 16lv i prawie 1350 (mam 937) i kupuje fidle, jest dobry do jungli i jest w obecnej mecie.

Aktualnie posiadam takie postacie : Alistar(darmowy),Tristana(darmowy),Zed,Fizz,Wukong,Pantheon,Twitch.

Czy jak bym zaczął np. od 16 i pół lv to na 30lv miałbym 2x strone (mam 3 strony iż kupiłem reffy) na runy pod ad i ap ? ile miałbym tak IP od 16 do 20 ? nie liczac aktualnych IP na koncie.

Te IP co mam lepiej przytrzymać na runy czy mogę sobie jeszcze pozwolić na postać ?

Like za odp.

Opublikowano

Może do 30 skompletujesz full runy ad. ew. 3/4 ap. Musisz wydać ok 25k pz

do 30 może tyle nabijesz... może. Musiałbyś nic nie kupować, włącznie z tym fiddlem.

Opublikowano

Może do 30 skompletujesz full runy ad. ew. 3/4 ap. Musisz wydać ok 25k pz

do 30 może tyle nabijesz... może. Musiałbyś nic nie kupować, włącznie z tym fiddlem.

Myślę, że kupie jednak fiddla, i tak odrazu na 30lv nie będę grał rankedów,  a jak bym miał np. 170-190win ( tak sądze iż na 16lv mam około 50 winów ) to i tak lece do 210 wygranych. Odrazu rankedów nie ma co grać, lepiej się  " podszkolić " nazbierać troche IP itd.

Opublikowano

Ja bym zbieralem od 9 i do 20 okolo mialem juz runy pod ad. Do 30 ap. Ja na runy wydalem 26k okolo.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

kup sobie tego fiddla i zbieraj na runy.

W dodatku wbij szybko ten 20+ bo teraz runy są na promocji :)

Do końca kwietnia chyba, tak więc duuużo czasu zaoszczędzisz. No i skoro masz 3 strony to kup AD AP i do 30 powinieneś się wyrobić.

Potem zamiast rankedów zbieraj na runy pod tanka. Moim zdaniem AD AP i tank to 3 podstawowe ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Osobiście uważam, że im wcześniej zacznie się zbierać na runy, tym lepiej, aby na 20 poziomie być już w stanie wypełnić wszystkie dostępne sloty - zarówno AP jak i AD.
Znacznie lepiej się gra wtedy. Nie pamiętam od którego sam zacząłem zbierać na runki ale bardzo wcześnie - wiem, że miałem tylko Anivię i Nocturna i dopiero po 20 poziomie zacząłem kupować inne postaci.

Ale wszystko zależy od osobistych preferencji.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja zbierałem od 25 lvla i kiedy miałem IP to kupowałem aby nie zebrała się większa sumka bo wtedy kusi :P

Polecam Ci tak do 25 lvla i do 30 masz gotowe :)

Opublikowano

Najlepiej od 20 i jak wbijesz ten 30 lvl bedziesz mial full runki na ad i ap.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Polecam zacząć zbierać od 22-23. Czemu? Masz pare postaci. W 5 tygodniu 30 lvl powinieneś mieć wszystkie runy. Pod AD, AP, ADC. Później supp i tank.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Zacząłem zbierać mając 15 lvl, 20-23 lvl i już miałem zapełnione 2 strony run. Kupuj od razu, większe sumy kuszą. Do tego graj drafty - więcej się nauczysz niż na blindpickach.

3431810405.png

Opublikowano

Zacznij zbierać już teraz, postaci masz sporo jak na ten lvl, a promocja nie będzie trwała wiecznie;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...