Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa problemy a oto i one xD

1.Czy znacie jakąś strone gdzie można zamieszczać ogłoszenia wymiany kont ? Na mpc jest to niedozwolone a z allegro wlasnie usuneli mi aukcje ;/

2.Gdzie mam expic ?! I jak ?! Mam 88lv bow ... ide do ch'in bije te mobki zaaamuuua... ide do rok mt to samo... Czy na ten lv oplaca sie bardziej taxi/8na8 czy solo ;/ ? Bo ja juz wysiadam....

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

Tez masz problem z expieniem ... jak masz dobry set to exp na mobach z swoim lvlem w jg cave ofc...

Opublikowano

Mam dwa problemy a oto i one xD

1.Czy znacie jakąś strone gdzie można zamieszczać ogłoszenia wymiany kont ? Na mpc jest to niedozwolone a z allegro wlasnie usuneli mi aukcje ;/

2.Gdzie mam expic ?! I jak ?! Mam 88lv bow ... ide do ch'in bije te mobki zaaamuuua... ide do rok mt to samo... Czy na ten lv oplaca sie bardziej taxi/8na8 czy solo ;/ ? Bo ja juz wysiadam....

Jaki set? Jak npc to masz problem... A jak nie to ciśnij na wingach w roc.

Opublikowano

Wystaw na allegro i dopisz: Do Allegro: Aukcja jest zgodna z regulaminem, postacie nie należą do mnie tylko do firmy Joymax ja wymieniam tylko czas, który poświęciłem na wytrenowanie jej.

i tak: też miałem podobną sytuacje wystawiłem to mi usuneli, potem wystawiłem taką samą, i dopisałem to co wyżej i było zgodne.

W regulaminie allegro jest zakaz wymieniania się ale przedmiotami nie czasem :dd , i to zatwierdzaja.

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<