Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od ilu wygranych jaki poziom?

OnLay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up no to jak nagrasz tym lol recorderem to potem nagraj tą powtorek jeszcze raz frapsem albo czym kolwiek do nagrywania pulpitu

Jak runda trwa np godzine to mam nagrywać kolejna godzine? -_-

Opublikowano

A tam gadacie - można, przynajmniej częściowo widząc kilka ostatnich gier (same statystyki) jak ktoś gra. Było już mnóstwo takich tematów i udawało się kolesiowi pomóc tylko na podstawie jego lolkinga... 
Oczywiście można tylko wysnuć CZĘŚCIOWE wnioski, ale zawsze to lepsze niż nic. Możesz podać swojego LoLKinga jeżeli chcesz.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Czesciowo? Apsolutnie nie ! Wystarczy pomyslec. Staty na koncu zaleza od przeciwnikow na lini. Po statach koncowych tak nie stwierdzicie. Musialby nagrywac gry i wtedy mozna bylo by cokolwiek stwierdzic.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

A tam gadacie - można, przynajmniej częściowo widząc kilka ostatnich gier (same statystyki) jak ktoś gra. Było już mnóstwo takich tematów i udawało się kolesiowi pomóc tylko na podstawie jego lolkinga... 

Oczywiście można tylko wysnuć CZĘŚCIOWE wnioski, ale zawsze to lepsze niż nic. Możesz podać swojego LoLKinga jeżeli chcesz.

FamousLitle

Opublikowano

Jeżeli koleś poda linie na której gra, K/D/A, ilość farmy, czas gry, statystyki innych graczy, runy i masterki itp. to niby dlaczego nie?
uważam, że nie będzie najmniejszego problemu - choć zwykle będzie to - "zbyt agresywne granie, za słaba farma itp."

Od razu rzuca się słabe KDA (suma zabójstw i asyst podzielona na ilość śmierci) - 1.89 to bardzo słabo. Strasznie dużo giniesz. Powyżej 2.5 to absolutny mus a 3-4 to już ok. Oczywiście to zależy ile wygrywasz itp.
Ciekawe jest, że masz 84 winy a już rzuciłeś się na rozgrywki rankingowe - rzekłbym, że to lekkomyślne, zaczynać grać rankedy tak szybko.

Masterkom nie mam raczej nic do zarzucenia choć mogłyby być lepsze i na większą ilość postaci.

Za to runy zakrawają o katastrofę, ale widziałem gorsze. Uzupełnij wszystko runami trzeciego poziomu (te które masz to niektóre są niższych poziomów lub nie masz wcale) Skompletuj np. coś takiego:
Dla AD
czerwony - penetracja pancerza
żółty - pancerz zwykłe
niebieskie - magic res. skalujące
quint - zwykłe AD

Dla AP
czerwony - magic Pen
żółte - pancerz zwykly
niebieskie - skalujące AP lub zwykłe AP
quinty - zwykłe AP

Co do stylu gry - widzę, że linia dolna jest póki co nie dla Ciebie... Jeżeli możesz potrenuj z kimś kto wyjaśni Ci zasady ADC i Supporta.

Bardzo źle u Ciebie z farmą - musisz potrenować. 70 minionów w 10 minut to dobra granica - 18 minionów warte jest tyle co 1 kill. 
Prawdopodobnie będziesz też chciał poprawić pozycjonowanie jako ADC. Strasznie dużo giniesz jako ten typ postaci. Nie mozesz być w środku walki tylko na uboczu - bezpiecznie obijając ludzi z odległości.

Radzę pograć trochę normali, ogarnąć co i jak na wszystkich liniach i dopiero wrócić do rankedów. Może nawet przy około 150 normalnej wygranej (ja zacząłem przy 300 ;D )

wikmk9.jpg

Opublikowano

Dostałem wstrząsu anafilaktycznego od ich teamcompu
Miałeś dwie śmierci - pewnie nafeedowałeś tą Elise!
A w 20 minucie można mieć 240 farmy - co to za syf? Myślisz ze kille to wszystko?! Musisz farmic więcej.

Unknöwn.LoL, w 17 Kwi 2014 - 13:07, powiedział:
A ja dobrze gram ?=(

Poziom challengera
nie dla takiego zera!
Bo staty mizerne
A supporty bierne
I dostałem bólu głowy
Przez ten cały build chu***y
Lepiej iść Ci zagrać boty
Mój kochany królu złoty
Szkoda mi Twego zachodu
ADC zdycha z głodu
Rada szybka : odinstaluj
Płot na dworze - se pomaluj

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...