Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alcatel One Touch Pop C7 vs Samsung Galaxy Trend Plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do wyboru te dwa telefony, a nie wiem, który jest lepszy. Alcatel Pop c7 ma pięć cali, 4 rdzenie po 1,2GHz, aparat taki sam jak w Trend Plus. Jeśli chodzi o minusy to tylko 512 ram, słaby wyświetlacz. Trend plus z kolei ma dobry wyświetlacz, do tego 768 mb ram. Nie jestem jakimś wielkim 'krytykiem' smartphone`ów. Będę przede wszystkim zabijał czas grając w jakieś gry, mniej lub bardziej wymagające.

Który smartphone jest lepszy wydajnościowo? 

Może macie je? Podzielcie się opinią, proszę.

Dzięki.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Wydajnościowo - będą chodziły płynnie, nie zauważysz jakiś większych zacięć, jednakże Alcatel posiada niemalże czysty software, więc i będzie lepszy w tej kwestii.

Gry - Trend Plus posiada 768 RAM, lecz w grach to zbytnio nie przełoży się na wydajność, gdyż posiada tak słaby procesor, że 10 Gb RAM by nic nie dało. Alcatel poradzi sobie nawet z GTA III.

Opublikowano

Wydajnościowo - będą chodziły płynnie, nie zauważysz jakiś większych zacięć, jednakże Alcatel posiada niemalże czysty software, więc i będzie lepszy w tej kwestii.

Gry - Trend Plus posiada 768 RAM, lecz w grach to zbytnio nie przełoży się na wydajność, gdyż posiada tak słaby procesor, że 10 Gb RAM by nic nie dało. Alcatel poradzi sobie nawet z GTA III.

Dzięki, pomogło.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...