Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocze Monety - Allegro

dirkens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie skad Ci ludzie z allegro np sprzedają 750 SM za 70 złotych a przy kupowaniu na metin2.pl wyszlo by mi krocie tej kwoty ?

Skąd ooni to mają, jka to robią ?

I czy nie dostane bana jak kupie ??

Opublikowano

Jak oni to mają? Jest dużo bajek na ten temat, ale wątpie, że powiedzą, coś z czego mają takie zarobki..

A to jest nielegalne i można dostać za to bana, ale to mało prawdopodobne, bo dużo osób kupuje na allegro.

http://www.allegro.pl/item955127194_metin_smocze_monety_dostawa_w_5_minut_1540_sm.html

tu masz ładnie opisane co zrobić, może komuś uda się zorientować o co tu chodzi

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

co do bana to dostaniesz go na 100% mój kolega starcił tak postać 72 na pl a co do tego skad oni to biorą to są to strony na których spamują obiecującymi postami i piszą że np za 1,22 zlł otrzymasz pakiet gier na kome itp w rzeczywistosci jest to sms za 40 zł itd.

xButlax.png
Opublikowano

@2up:

Myślisz że człowiek się na to nabierze?

Na pewno NIE

@TOPIC:

HAAAA chyba już wiem jaki to jest bug :>

Jak zadziała to zrobie topica

Opublikowano

Ta, skąpe dziecko...

Skoro nie chcesz się podzielić to po co ten post ?

warn...

Bug jest bardzo prosty,nie raz był pisany na forum :>

Kupujesz new starter np. z plusa schodzisz do jakiejś "dziury", piwnicy i itp żebyś nie miał zasięgu i wysyłasz kilka sms-ów o takiej samej treści, następnie łapiesz zasięg wychodząc z przykładowej piwnicy i wszystkie eski zostają wysłane, a na koncie pojawia się status ujemnego konta wchodzisz do gry i w zależności ile esek i o jakiej wartości wysłałeś je to tyle będziesz mieć SM po czym kartę SIM łamiesz, palisz lub wrzucasz do muszli klozetowej i spłukujesz xD i cieszysz się ze 2-3 h ze GF zrobiłeś w konia po czym twoje konto zostaje zbanowane ^^

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do SM z allegro moze byc tak ze same monety sa legalne, byc moze doladowania do komorek sa kradzione albo jakos hurtowo kupowane ;p jutro zrobie jakies konto i kupie SM z allegro, ale gdyby za to bany lecialy to tyle ludzi by sie na to nie rzucalo...

Opublikowano

Ja mam jeden sposob w angli kupujesz karte sim TESCO i jak zaladujesz za 20funtow doladuje ci 60funtow a 20 funtow pojdze na 300 sm chyba

Antaris to shit

Gość Mounthains
Opublikowano

bana dostaniesz na pewno za kupno na allegro sm. Zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...