Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy BOL!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , BOL wgl nie chce mi się włączyć klikam 2x i nic.. brak jakiego kolwiek komunikatu , może jakiegoś pliku brakuje w systemie czy coś za stare? mam windows 8

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator. Jeżeli się nie uda, z jakiego oprogramowania antywirusowego korzystasz ? Ja z AVG mam tak, że jak znajdzie coś zagrożonego, i pomimo to, że kliknę w opcje ignoruj zagrożenie, dodaje je do listy zagrożeni (niestety tak jest) wyłącz antywirusa i spróbuj odpalić przez administratora.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nie mam antywirusa :P mało pobieram , próbuje przez admina nadal nic.. ;\ może jakieś bibliteki za stare czy cos?

Opublikowano

Mówisz, że nic Ci nie wyskakuje? Kompletnie nic?

Jeżeli był by to problem programu, to wyskakiwał by komunikat. Coś u Ciebie musi leżeć.

Ustaw zgodność programu z Systemu XP co tam piszę na Windows 8.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Jakieś konserwacje mają czy coś ? bo stronka bola mi nie chodzi a sam bol też nie chce się załączyć

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...